Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan álltok a távkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan álltok a távkapcsolatokhoz? Mekkora az a távolság, amire még azt mondjátok, hogy nem akadály?

Figyelt kérdés
Esetemben majdnem 100 kilométer a távolságát, és kb. 60 lenne az, amire gondolkodás nélkül azt mondanám, hogy nem számít.

2016. máj. 14. 12:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Próbáltam már, kb 200 km még nem olyan nagy gond L
2016. máj. 14. 13:43
 12/23 anonim ***** válasza:
Igazabol penztol meg az ido beosztasatol fugg a mai fapados vilagban. Nalunk 2300 km tavolsag van, megis meg tudjuk oldani kethetente a talalkozast. De persze ha egyetemista budzsebol kene gazdalkodnom akkor kethetente nem lenne penzem repjegyet venni persze.
2016. máj. 14. 13:51
 13/23 ~OnLány~ ***** válasza:

100 km nagyon nem egy óra.

Egy óra kb a 60 km. 60km a lakóhelyünk közti távolság, de most 270-re van, most vagyunk távkapcsolatban.

A 60 km nem vészes, hogy távkapcsolatnak kellene nevezni.

2016. máj. 14. 14:06
 14/23 anonim ***** válasza:
90%

Mivel független típus vagyok és nem igénylem azt, hogy a másik állandóan mellettem legyen, ezért nagyobb táv sem akadály - de csak akkor, hogy amennyiben komolyan gondoljuk egymással, belátható időn belül ez meg fog szűnni.

A férjemmel 300 km-ről kezdtük a kapcsolatunkat, 2-3 hetente hétvégékkel ill. több közös utazással, de másfél év után, ahogy terveztük, amikor vége lett egy céges nagy projektemnek, felmondtam és összeköltöztünk az ő városában. Nem volt sosem gond a távolsággal, nem volt miatta konfliktus.

2016. máj. 14. 14:30
 15/23 anonim ***** válasza:

ez nem km függő :) Miskolcon volt olyan hely, ahova 1 óra volt az utazásom városon belül.

De Gyöngyösről pl autópályán lejutok Pest külterületére szintén 1 óra alatt.

2016. máj. 14. 16:26
 16/23 anonim ***** válasza:
Nálam inkább idő semmint távolság függvénye, hiszen lehet, hogy olyan a közlekedés, hogy 100 km simán vihető, mert rendszeres közlekedés van, de ismerek olyan helyeket is, ahol 20km is alig megoldható.De mondjuk ha hetente megoldható a találkozó, akkor azt mondom, hogy időben legalább 2x annyit lehessen együtt a két fél mint az oda-vissza út együtt.Elég fura, kicsit túl racionális, de nem akarok valakiért 2*2 órát utazni, hogy egy órán át dumáljak vele.
2016. máj. 15. 15:09
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem értem mi értelme 200 km-re lévő emberrel kapcsolatba kerülni, ha találhatsz hozzá hasonló, ugyanolyan embert tőled 2 km-re is
2016. máj. 15. 15:12
 18/23 A kérdező kommentje:
Nekem ezen a 100 kilométeren nincs autópálya. A 100 kilométer kb. 1 óra, 40-50 percbe telik(keresztül kell menni egy városon). Nem is az a gond, hogy nincs mivel odajutnom. Van autóm, csak az oda vissza út költsége ami aggaszt. Nem biztos, hogy hosszútávon nem lesz ebből probléma.
2016. máj. 15. 21:02
 19/23 anonim ***** válasza:

Nem, a távkapcsolat kocsival rémesen drága, próbálj meg tömegközlekedést nézni és ha lehet, akkor a párodnál aludni.Annó mikor távkapcsolatban voltam egy közös nyaralásnál jöttem össze barátnőmmel, és a 3.randin már nála aludtam, szimplán azért, hogy több időt vele tölthessek (mivel idegen voltam, szülei még csak azt sem engedték, hogy egy szobában aludjunk :D )

Plusz nem kell mindig ugyan annak utaznia (elején azért illik a srácnak) illetve köztes helyeken is lehet randikat szervezni (amikor mondjuk csak egy délutánotok van, mégis találkoznátok akkor ez a legjobb megoldás)

2016. máj. 15. 22:02
 20/23 anonim ***** válasza:
Max. 30-40 km, de inkább legyen kevesebb!
2016. máj. 15. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!