Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan álltok a távkapcsolatokhoz? Mekkora az a távolság, amire még azt mondjátok, hogy nem akadály?
100 km nagyon nem egy óra.
Egy óra kb a 60 km. 60km a lakóhelyünk közti távolság, de most 270-re van, most vagyunk távkapcsolatban.
A 60 km nem vészes, hogy távkapcsolatnak kellene nevezni.
Mivel független típus vagyok és nem igénylem azt, hogy a másik állandóan mellettem legyen, ezért nagyobb táv sem akadály - de csak akkor, hogy amennyiben komolyan gondoljuk egymással, belátható időn belül ez meg fog szűnni.
A férjemmel 300 km-ről kezdtük a kapcsolatunkat, 2-3 hetente hétvégékkel ill. több közös utazással, de másfél év után, ahogy terveztük, amikor vége lett egy céges nagy projektemnek, felmondtam és összeköltöztünk az ő városában. Nem volt sosem gond a távolsággal, nem volt miatta konfliktus.
ez nem km függő :) Miskolcon volt olyan hely, ahova 1 óra volt az utazásom városon belül.
De Gyöngyösről pl autópályán lejutok Pest külterületére szintén 1 óra alatt.
Nem, a távkapcsolat kocsival rémesen drága, próbálj meg tömegközlekedést nézni és ha lehet, akkor a párodnál aludni.Annó mikor távkapcsolatban voltam egy közös nyaralásnál jöttem össze barátnőmmel, és a 3.randin már nála aludtam, szimplán azért, hogy több időt vele tölthessek (mivel idegen voltam, szülei még csak azt sem engedték, hogy egy szobában aludjunk :D )
Plusz nem kell mindig ugyan annak utaznia (elején azért illik a srácnak) illetve köztes helyeken is lehet randikat szervezni (amikor mondjuk csak egy délutánotok van, mégis találkoznátok akkor ez a legjobb megoldás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!