Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság miért vannak óriási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért vannak óriási elvárásaik a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Fordítsuk meg a kérdést, ne mindig csak a nőkről legyen szó!
2016. máj. 14. 17:09
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:

"Nem hiszem el, hogy nincs egy valamivel visszafogottabb, átlagosabb lány se, aki ne akarná őt."

Nos kérdező, akkor erőltesd meg magad egy kicsit és próbáld elképzelni, azt amit én (és sokan mások) már annyiszor átéltem.

Nem vagyok sírós pasi, de nekem elhiheted, hogy igenis van alapja annak, hogy az átlagosabb lányoknak is egekben van az igényeik. Lehet nem mindnek, de van ilyen nem is kevés. Ez főleg a netes ismerkedésre igaz. Példa: nekem elsírta magát az egyik társkeresős lány, hogy nem írnak rá sose, aztán amikor fényképet cseréltünk egyből eltűnt. Na, gondolom így nem írnak rá mások sem.

Amúgy 30 felett sem más a helyzet, talán majd 35 felett.

A helyzet az, hogy a kérdező agyilag rendben van, csak egyszerűen nem tudja elképzelni, hogy mi a helyzet a másik oldalon, mivel azt sosem élte át.

Akinek nincs kritikus problémája a társkereséssel, az könnyen beszél. Van akinek azért nincs problémája, mert szépnek született és van akinek azért, mert jó társaságba került.

Ez körülbelül olyan, mint egy dolgozat, ahol, aki a könnyebb csoportot kapja, az könnyen beszél, hogy milyen könnyű volt és lehet sosem tudja meg, hogy, ha a másik feladatsornál köpni, nyelni nem tudott volna.

2016. máj. 15. 19:00
 52/60 A kérdező kommentje:
Írd körül, milyen volt az az átlagos lány?
2016. máj. 15. 20:15
 53/60 anonim ***** válasza:

ma 19:00

"Az átlagosabb lányoknak is egekben van az igényeik. Lehet nem mindnek, de van ilyen nem is kevés. Ez főleg a netes ismerkedésre igaz. Példa: nekem elsírta magát az egyik társkeresős lány, hogy nem írnak rá sose, aztán amikor fényképet cseréltünk egyből eltűnt."

Ez kajakra igy van,nem csak a netes társkeresőn de itt is,úristen hányszor átéltem már ezt ezerszer biztos. Egy kérdést is feltettem ezzel kapcs.

Miért változik meg a beszélgetés hangulata képcsere után?

Rengeteg lányal irkáltam már,mind azt mondta csodálatos pasi vagyok,és nem számit hogy nézek ki,csak az számit belül milyen vagyok,aztán képcsere után elpárologtak,még tiltottak is. Miért nem öszinték az emberek?

2016. máj. 15. 20:20
 54/60 anonim ***** válasza:

Nem egy konkrét lányról beszéltem, nem tudom mire vagy kíváncsi, mit írjak.

[link]

Ez körülbelül megmutatja milyenek voltak, bár ezek a lányok szebbek, de jobbat nem tudok most így hirtelen mutatni.

2016. máj. 15. 21:24
 55/60 anonim ***** válasza:
Mindenkinek lehetnek elvárásai, vagy igényei, csak nekem nem, én fogok egyedül megdögleni az elálló fülem, meg az ocsmány alakú képem miatt. Elkezdtem itthon edzeni, de felesleges, mert ha sikerül is elérnem egy elfogadható testalkatot, az nem kompenzálja az ocsmány fejem.
2016. máj. 15. 21:44
 56/60 anonim ***** válasza:

ma 21:44

Én teljes mértékben megértelek,voltak itt sokan egy másik kérdésnél hogy test edzésel lehet fejleszteni és előre vinni az ismerkedést meg hogy önbizalmat ad,de azt nem ismerik el már hogy ettől a születési arcvonásai nem változnak meg az embernek,tehát ez van.

2016. máj. 15. 22:02
 57/60 anonim ***** válasza:
Másoknak mindenféle dolgai vannak nőkkel, kapcsolat, egyéjszakás, bármi, csak nekem nincs semmi, mintha nem is léteznék, vagy ha esetleg észre vesznek, akkor mint egy leprásra úgy néznek rám. Úgyhogy ki van a f..om az egésszel, elvárással együtt, vagy anélkül. Jobb is lenne megdöhleni, semmi öröm nincs az életben, ha egyedül kell átélnem mindent. Próbálkoznom meg felesleges bárkinél is ilyen külsővel.
2016. máj. 15. 22:16
 58/60 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, szinte ugyanezt tapasztaltam már én is nem egyszer. akivel alakulna a dolog hogy találkozás, az is csak mondja, igérget de mikor előhozom akkor hirtelen nem jó neki nem ér rá. Egyszerüen nem lehet tudni mi náluk az ideál. de sokukról az sül le hogy meresztik a seggüket álmodozva a tökéletes felsőtestü férfiről, s válogatnak, az összes adódó lehetőséget visszamondják. Igy nem tudni hogy Miért rak ki olyan képet magáról.. ha különösebben nem lehet vele mit kezdeni mert életképtelen. Ezekután már én is viszább veszek, és nem igazán fognak érdekelni
2016. máj. 16. 13:37
 59/60 anonim ***** válasza:

13:37

Igy van! Ezek még sajnálatra sem méltóak.

2016. máj. 16. 15:43
 60/60 anonim ***** válasza:

34 éves férfi vagyok és valóban nem alacsonyak az igényeim, de azért ez mindenképp indokolt és védhető.

Egyfelől 2 diplomám van, fél milla a fizetésem, van lakásom autóm, rendszeresen sportolok és folyamatosan fejlesztem magam.

Nálam nem csak az alap igényesség játszik, miszerint ne legyen elhízva a nő és legyen kedves...

Számomra fontos, hogy képviseljen tradicionális női értékeket, amik ma nem divatosak és a legtöbb nő nem hogy nem szolgálhat ezekkel, de nem is hajlandó.

Ha objektíven néznéd az igényeimet, nem találnád magasnak őket, de ettől még nem túl valószínű, hogy 100 nőből 10-nél több megütné a szintet.

Vond le nyugodtan a konzekvenciákat.

2016. máj. 19. 22:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!