Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság miért vannak óriási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért vannak óriási elvárásaik a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Fordítsuk meg a kérdést, ne mindig csak a nőkről legyen szó!
2016. máj. 14. 17:09
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
7%
Nézzétek a VH1-en a top 100 szerelmes zenét, most lesz az uccsó 10 :)
2016. máj. 14. 17:58
 22/60 anonim ***** válasza:
36%

Nekem férfiként vannak ésszerű elvárásaim,de nincs kifogásom az ellen,sőt teljesen természetesnek tartom,hogy a nőknek is vannak hasonló elvárásaik.

Sajnos nem vagyok túl sikeres a párkapcsolatok terén,pedig meg tudnék felelni a nők ésszerű elvárásainak.Minden kudarcom ellenére mégsem gyűlöltem meg a nőket,tisztelem és szeretem őket.Főleg azt aki hagyja és megérdemli a szeretetemet.:)

2016. máj. 14. 18:02
 23/60 anonim ***** válasza:

Nem érzem magam buta embernek, a környezetem visszajelzése által úgy érzem jól nézek ki, 180 magas vagyok és izmos testalkatú. Mindezek ellenére még sosem volt senkim, holott 21 éves vagyok már.

Az elvárásaim nők felé: vékony, okos, kedves. Nyitott is vagyok kapcsolatra, nem üldözöm el az embereket magam mellől.

Nem hinném, hogy az elvárásaimban volna a hiba, bár meglehet.

2016. máj. 14. 18:02
 24/60 anonim ***** válasza:
18%
A férfiaknak?!? XD Lol!
2016. máj. 14. 18:04
 25/60 anonim ***** válasza:
19%
Nincsenek nagy elvárásaim.Fözés mosás takarítás.Szex minden nap.Cserébe eltartalak és nem kell dolgoznod.De én vagyok a ház ura.Mellesleg nagyon hűséges típus vagyok.Szóval igen nagy az elvárásom a mai nőkkel szemben.Szerencsére a menyasszonyom ilyen. :D
2016. máj. 14. 18:12
 26/60 anonim ***** válasza:
19%
nekem csak annyi elvárásom, h csinálja meg mindig időre a házi feladatomat, mert ez a 8. osztály igaz, h 10x-re járom újra, de nagyon nehéz, 8 általános meg kell, h rendőr lehessek, azt mondták, h akkor oda túlképzett is leszel heee, erre mondom heee, az asszonyon múlik heee
2016. máj. 14. 18:17
 27/60 anonim ***** válasza:
0%

Külső: ne legyen kövér (vagy amit gyakran használnak ezek szinonímájaként: molett, husis, teltkarcsú). Bónusz ha magas.

Belső: legyen intelligens, ez ugyanis hoz magával mindent ami számít.

Ja és ne akarjon gyereket. Soha.

Nem hinném hogy ezek olyan óriási elvárosok lennének.

2016. máj. 14. 18:51
 28/60 anonim ***** válasza:
2016. máj. 14. 18:56
 29/60 anonim ***** válasza:
21%
Ha olyan marha nagy elvárásaink lennének (legalábbis a nőkét megközelítő mértékűek), azt hiszem hatványozottan sokkal több nő sírdogálna itt, mint amennyi férfi panaszkodik róluk.
2016. máj. 14. 18:57
 30/60 anonim ***** válasza:
35%

Édes gluténmentes istenem......

Elárulok egy titkot. A férfiaknak alapvetően két elvárásuk van a nőkkel szemben: mozgassa meg szexuális értelemben a gondolataikat (konyhanyelven: álljon fel a fa$za a nő láttán), illetve, hogy ne legyen halálosan idegesítő, ergo ne rágja minden szarért a fülüket és ne akarja betáblázni az életük minden egyszer szájba toszott momentumát. Ha egy nő rendelkezik ezen tulajdonságokkal, akkor a férfiak 90 százalékánál nyert ügye van.

Persze erre gondolom mindjárt jön az, hogy NA IGEN MER A FÉRFIAK IGÉNYTELENEK AZÉR, holott a dolog ennél sokkal egyszerűbb, mondhatni prózai oka van ennek. A férfiak elsődleges lelki társai...

*dobpergés*

.... más férfiak.

Egy férfi nem várja el egy nőtől, legalábbis az átlag férfiak, hogy legyen szellemi és lelki értelemben egyenértékű vele, hisz egy férfi tudja, hogy az ő problémáit egy nő az esetek többségében nem képes megérteni, így Átlag Jóska a problémáival és sirámaival más Átlag Jóskákhoz fordul. Egy férfinak vannak olyan igényei, amit csak más férfiak tudnak kielégíteni és ezt most nem a szó erotikus értelmében kell érteni. Nem véletlenül van az, hogy a férfiak létrehoztak olyan tereket, ahol amúgy egymás számára idegen férfiak tudnak egymással eszmecserét folytatni, hisz még egy egymástól földrajzi és társadalmi értelemben is távol álló férfi is képes megérteni egymást, mert alapvetően ugyanazokkal a problémákkal szembesülnek, éppen ezért a férfiak a szentimentális oldalukat jobbára más férfiaknak nyitják meg, azon egyszerű okból, hogy egy nő nem értené meg őket.

Erre jön a másik kontra, vagyis AKKÓ MEG A NŐT SE NEM SE ÉRTI NEM MEG A FÉRFI SE NEM SZÓVA HÜLYE VAGY.

Egy nő problémáit egy férfi tökéletesen megérti, legalábbis az esetek nagy többségében. Ahogy azt Homer Simpson is mondta "attól még, hogy valami nem érdekel, még nem azt jelenti, hogy nem értem", vagyis amikor egy nő arról panaszkodik, hogy nem érti őt a pasija/férje/eltartója, akkor valójában a szóban forgó férfi nagyon is tisztában van a helyzettel, pusztán csak annyira triviálisnak találja a nő problémáit, hogy nem is foglalkozik vele. Egy férfi szemszögéből nézve egy nő problémázása az esetek túlnyomó többségében semmi másnak nem tűnik, mint egy gyerek hisztijének a férfi saját problémáihoz képest.

Ha már úgyis a férfiak elvárásairól van szó elárulom, hogy egy férfi sokkal magasabb elvárásokat támaszt egy-egy barátjával szemben, mint a nőjével/feleségével/eltartottjával szemben, mert a való életben egy férfi más férfiakkal közösen dolgozik és harcol, ergo velük szemben kell magas standardokat felállítania, hisz ha minden egyes nyomit barátjának fogadna, akkor elbukna az életben, ugyanezen elvárásokat azonban nem alkalmazza a nőkkel szemben, hisz egy férfi nem függ egy nőtől, vagyis nem szükséges, hogy magas elvárásokat támasszon a nőkkel szemben, szóval a párválasztás terén egy férfi beéri azzal, ha a nő aránylag esztétikusan néz ki és mindemellett azért elviselhető és nem kergeti őrületbe és pont, a legtöbb férfi elvárásai itt ki is merülnek.

Egy nő elvárásai azért sokkal magasabbak a férfiakéhoz képest, mert egy nő a párkapcsolat terén rá van utalva a férfira, persze elő lehet hozni az erős és önálló nő mítoszát és úgy tenni, mintha egy nő férfi nélkül is képes elérni a vágyai tárgyát, de a valóságban egy nőnek olyannyira fontos egy férfi, mint egy parasztnak a ló, amit az eke elé köt és végső soron általa biztosítja a megélhetését, éppen ezért mindig a legjobb ló megszerzésére törekszenek, hisz az életük függ a ló segítségének a minőségétől. Ezen állatos metaforánál maradva egy férfi számára egy nő sokkal inkább olyan, mint egy macska. Jó ha van a háznál meg szép meg minden, de a háztartás és az életminőség nem a macska meglétén áll vagy bukik, ergo csakis rekreációs céllal tartják őket, érdemi hasznuk nem sok van.

Remélem sikerül megsértenem minden önélzetesz kisz latolt a tényekkel és a logikával.

2016. máj. 14. 19:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!