Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság miért vannak óriási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért vannak óriási elvárásaik a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Fordítsuk meg a kérdést, ne mindig csak a nőkről legyen szó!
2016. máj. 14. 17:09
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:

Látod ezért nem ezzel kezdtem a mondandómat, mert gondoltam, hogy ez lesz a reakció.

Most se említettem volna, mert nem róla szól a téma, hanem pl. az olyanokról mint te. :)

2016. máj. 15. 16:48
 42/60 anonim ***** válasza:
Na kérdező, akkor ha már feltetted a kérdést légy szíves sorold fel, hogy mik azok az óriási elvárások, amikről írkálsz, ahelyett, hogy a kegyetlenül jó pasiddal töltenéd az időd.
2016. máj. 15. 16:53
 43/60 anonim ***** válasza:

ma 16:53

ment a pacsi

2016. máj. 15. 17:00
 44/60 A kérdező kommentje:

Miért kéne egész nap a nyakán lógnom? Nemrég értem haza tőle.

Ha nem tűnt volna fel akkor ezt a kérdést pont arról másoltam, ahol a nőket szidják.

Miért ne lehetne megfordítani?

Az éremnek mindig két oldala van.

2016. máj. 15. 17:12
 45/60 anonim ***** válasza:

Nézd kérdező. Te most igénybe vetted a weboldal szolgáltatásait, melyben feltettél egy kérdést. Ahhoz, hogy válaszoljak a kérdésedre bővebb tájékoztatást kell adnod.

Szóval mik azok az óriási elvárások a férfiak részéről?

Amennyiben nem adsz választ a kérdésemre, akkor a kérdésed jelentem, ugyanis a kérdés csak kitaláció.

2016. máj. 15. 17:34
 46/60 anonim ***** válasza:

ma 17:34

Ne eröltesd látszik hogy a kérdező agyilag zokni..

2016. máj. 15. 17:40
 47/60 A kérdező kommentje:

46-os, ne menjünk bele abba, hogy ki agyilag zokni, rendben?:)

Az itt hisztiző, síró pasiknak az elvárásait nem értem, hogy mire fel akarnak szép, csinos barátnőt, ha saját magukért nem képesek tenni. Pl. van aki arra panaszkodik, hogy kövér, és ezért nincs barátnője, de tenni érte már luxus.

Vagy nem üresfejű dísznövényt akar maga mellé, akkor miért a diszkókban, a trébookon meg a plázákban keresi?

Ha valamilyen csajról messziről süt, hogy beképzelt és egoista, akkor miért vergődik nála plusz köröket?

Olyan mintha direkt beleugrana a szakadékba, utána meg sírna, hogy jajj beleestem!

A legnagyobb sírástényező általában az, hogy nem jóképű az illető és akkor már egyedül kell meghalnia?

Nem, csak jó lenne ha pl. nem a létra tetején élne, ha ő az alján van...

Nem hiszem el, hogy nincs egy valamivel visszafogottabb, átlagosabb lány se, aki ne akarná őt.

2016. máj. 15. 17:52
 48/60 anonim ***** válasza:
Lányokba is sok van itt ilyen,nem csak pasikba.A gyk-s visszahuzodó rendes lányok is csak állandóan nyafognak hogy igy nem kellenek úgy nem kellenek senkinek,aztán amikor egy rendes srác megkörnyékezi őket aki átlagos kinézetü,ő nekik mégsem kell,mert persze álom világban élnek és a herceget várják fehér lovon,napra nézhetnék de rád nem arcocskával. Azok akik nyavalyognak amiatt, hogy nem kellenek senkinek, inkább csak megerősítésre vágynak. A saját egójukat akarják növelni azzal, hogy eljátsszák a hattyú halálát és közben mások vigasztaló szavait olvassák/hallgatják. Az, hogy a szőke herceget várják, szerintem leginkább a média hatása, ahol mindenkit tökéletesnek mutatnak. Így már az is érthető, hogy azt hiszik olyan pasi kell nekik aki valójában nem létezik. Egy képzelt álomvilágba süllyednek, ahol mint egy toronyban várják a királyfit.
2016. máj. 15. 17:56
 49/60 A kérdező kommentje:

Igen, persze vannak ilyen lányok is, hogy nem jó nekik senki, aki nem Brad Pitt vagy Johny Depp.

Ha valaki annyira válogat, akkor csak nem lehet olyan fájdalmas neki a magány.

El kell telnie egy bizonyos időnek ahhoz, hogy leessen xy-nak, hogy azért van egyedül, mert senkit nem hajlandó elfogadni.

Majd ha 30 évesek lesznek, akkor észbe kapnak, hogy elrepült fölötte az idő.

A pasik is azért eléggé válogatnak, nem lehet azt mondani, hogy nem.

Ha barátnőről van szó, akkor azért mindenki meg tudja fogalmazni az igényeit. Csak az aki neki bejön, az nem biztos, hogy fordítva is igaz, nem lehet ezért okolni az illetőt.

2016. máj. 15. 18:21
 50/60 anonim ***** válasza:

ma 18:21

Végre egyett értünk valamiben..

2016. máj. 15. 18:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!