Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság miért vannak óriási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért vannak óriási elvárásaik a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Fordítsuk meg a kérdést, ne mindig csak a nőkről legyen szó!
2016. máj. 14. 17:09
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
6%
51 kiló alatt legyen nekem ennyi csak.
2016. máj. 14. 17:27
 12/60 anonim ***** válasza:
5%
Nők terén nekem is annyi az elvárásom,hogy ne legyen se túl vékony,se túl kövér. Ha kicsit vastagabb a combja pl. de husis, nem zsír comb, az be is jön :) De hát én csak álmodozhatok bármilyen nőről is ilyen köpedelem hányadék külsővel,ami nekem van. Na mindegy, ez van az élet f.s, igaz néha szarrá szilárdul, akkor az ember reménykedik,hogy na ebből már meglehet próbálni várat építeni, de aztán megint csak f.ssá hígul, és elszáll a remény.
2016. máj. 14. 17:29
 13/60 anonim ***** válasza:

Nekem annyi az elvárásom hogy ne legyen nagyon elhízott,igényes legyen magával szemben és kb. ennyi.

Még talán annyit hogy átlagos legyen a külseje,mint nekem.

Persze ehhez még hozzá jönnek az alap dolgok,ne legyen alkesz ne drogozzon ilyenek.

2016. máj. 14. 17:32
 14/60 anonim ***** válasza:
Alkesz nő, az is szép, amikor már 35-40 körüli alkesz nő kinéz vagy 50 évesnek, ha nem többnek. Kölyök koromban, olyan 13 évesen volt egy eset, amikor egy parkban sétáltam, aztán jött velem szembe egy alkesz pár, a nő mutatott felém, meg valamit mondani akart vagy nem tudom, de csak hörgést lehetett hallani.
2016. máj. 14. 17:36
 15/60 anonim ***** válasza:
14%
Kérdező, egyáltalán nem ritka az olyan válaszoló, mint az 5-ös, csak éppen nem veszitek észre őket, mert csak a magas jóképűeket tekintitek férfiaknak. Nekik pedig lehetnek óriási elvárásaik, mert megtehetik.
2016. máj. 14. 17:41
 16/60 anonim ***** válasza:

Ennyi az elvárásom:

Ne legyen kövér (duci lehet), legyen ápolt (gondolok itt arra, hogy pl ne 2 hetente mosson csak hajat, nem arra, hogy kilónyi sminket kenjen magára), szeressen beszélni, legyen mindig teljesen őszinte, jöjjünk egymással nagyon jól ki, arca pedig legyen szimpatikus számomra.

20/F

2016. máj. 14. 17:43
 17/60 A kérdező kommentje:

15-ös, ezt a magasság dolgot sosem értettem. Nekem egyáltalán soha nem számított, sőt most kapaszkodj meg:

Lehetne akár alacsonyabb is nálam ha megfog!

Jóképű...hát erre csak annyit mondok, hogy a férfiaknál is van egy minimum elvárás, hogy szimpatikus legyen arcra a lány.

Ez azért lássuk be nem egy olyan polgárpukkasztó dolog...

2016. máj. 14. 17:46
 18/60 anonim ***** válasza:
Alkesz Margó bizony nem teketóriázik, azon nyomban letekeri a 2 decis kommersz vodkás üveg kupakját és már gurítja is lefelé a "nedűd" a gigáján! Igen ám, de ezt a technokolra emlékeztető ízt le is kell öblíteni, sebaj, előkerül a csíkos vászon szatyorból a 2 lityós tablettás rettenet, melynek a fele hipp-hopp el is tűnik egy húzásra. :)
2016. máj. 14. 17:48
 19/60 anonim ***** válasza:
76%

Nemtom, nekem nincsenek "elvárásaim", eleve utálom ezt a szót ,mert olyan kényszeresen, erőltetetten, izzadságszagúan hangzik.

Nálam a párválasztás úgy működik ,hogy egy lány vagy bejön vagy nem, vagy egy hullámhosszon vagyunk, vagy nem és kész. Én aztán senkitől sem várok el semmit, ha valaki nem tetszik, akkor egész egyszerűen csak nem jövök vele össze, nem pazarlom az energiámat arra hogy megváltoztassam, minek raboljuk egymás idejét(?!)... Szerintem ha valakinek elvárásai vannak az már régen rossz. Le lehet pontozni ,de akkor is így gondolom. Ha valakit igazán szeretünk, azt úgy fogadjuk el, ahogy van. Ha mindenféle feltételeket szabunk neki, korlátokhoz kötjük, változtatni akarunk rajta, akkor nem őt akarjuk, hanem valami hamis ideál képet. Az ilyen erőltetett emberektől kiráz a hideg.

2016. máj. 14. 17:55
 20/60 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem meg ott van a gáz, ahol annyi "elvárás" van, hogy ne legyen elhízott és ne cigizzen.
2016. máj. 14. 17:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!