Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért vannak óriási elvárásaik a férfiaknak?
Nekem annyi az elvárásom hogy ne legyen nagyon elhízott,igényes legyen magával szemben és kb. ennyi.
Még talán annyit hogy átlagos legyen a külseje,mint nekem.
Persze ehhez még hozzá jönnek az alap dolgok,ne legyen alkesz ne drogozzon ilyenek.
Ennyi az elvárásom:
Ne legyen kövér (duci lehet), legyen ápolt (gondolok itt arra, hogy pl ne 2 hetente mosson csak hajat, nem arra, hogy kilónyi sminket kenjen magára), szeressen beszélni, legyen mindig teljesen őszinte, jöjjünk egymással nagyon jól ki, arca pedig legyen szimpatikus számomra.
20/F
15-ös, ezt a magasság dolgot sosem értettem. Nekem egyáltalán soha nem számított, sőt most kapaszkodj meg:
Lehetne akár alacsonyabb is nálam ha megfog!
Jóképű...hát erre csak annyit mondok, hogy a férfiaknál is van egy minimum elvárás, hogy szimpatikus legyen arcra a lány.
Ez azért lássuk be nem egy olyan polgárpukkasztó dolog...
Nemtom, nekem nincsenek "elvárásaim", eleve utálom ezt a szót ,mert olyan kényszeresen, erőltetetten, izzadságszagúan hangzik.
Nálam a párválasztás úgy működik ,hogy egy lány vagy bejön vagy nem, vagy egy hullámhosszon vagyunk, vagy nem és kész. Én aztán senkitől sem várok el semmit, ha valaki nem tetszik, akkor egész egyszerűen csak nem jövök vele össze, nem pazarlom az energiámat arra hogy megváltoztassam, minek raboljuk egymás idejét(?!)... Szerintem ha valakinek elvárásai vannak az már régen rossz. Le lehet pontozni ,de akkor is így gondolom. Ha valakit igazán szeretünk, azt úgy fogadjuk el, ahogy van. Ha mindenféle feltételeket szabunk neki, korlátokhoz kötjük, változtatni akarunk rajta, akkor nem őt akarjuk, hanem valami hamis ideál képet. Az ilyen erőltetett emberektől kiráz a hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!