Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma fiúval ismerkedjek?
Sziasztok!
Fontos leszögeznem, hogy én is roma vagyok (22 éves lány). A családom jobban szeretné, ha roma fiúval járnék, de nekem előItéleteim vannak (hangozzák ez bármilyen furán is :) )
Igazából nem volt előttem jó példa, nem volt olyan férfirokonom, aki ne lett volna hosszabb-rövidebb ideig börtönben... Én elkerültem otthonról, 10 évesen, bentlakásos iskolába, 1-2 havonta jártam csak haza. Aztán egyetemre mentem, jelenleg 3 éves orvostanhallgató vagyok.
A szüleim ilyen szempontból elég "tradicionálisak" azt szeretnék, ha roma fiúval jönnék össze. Eléggé összevesztünk a minap, mert én megmondtam hogy nekem "ilyen fajta" nem kell... Ezen kiakadtak, hogy saját magam ellen fordulok stb...
A másik problémám, hogy a magyar fiúkkal sem megy az ismerkedés. Mindegyik csak a C..lányt látja bennem, meg fél, hogyha lesz valami, majd jön a család...
Nem tudom mit tegyek, keressek mégis roma fiút?? Nem akarom úgy végezni mint a nőrokonaim..
Nem egyszerűba helyzeted, de elismerendő. Egyszer randiztam roma lánnyal és remek volt, de a családját nem akartam. Így végül nem lett semmi.
Azt nem kérhettem tőle, hogy fordítson teljes hátat a családjának és költözzünk el egy teljesen új városba úgy hogy ne tudjanak róla a szülei, de csak így kezdtem volna kapcsolatba vele.
Köszi a sok választ, akkor nem adom be a derekam :)
Bár könnyű dolgom nem lesz, az biztos...
15-ös:
Igen tudom, összefoglaltad a problémám...
Most nagyon őszinte leszek, de nem szeretnélek megbántani.
A magyar férfiak nem annyira szeretnének maguknak cigány/roma barátnőt, ez tény, el kell fogadni. Még akkor sem, ha olyan iskolázott, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!