Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek meg egy visszahúzódó fiúval? (többi lent)
Sziasztok. A tanácsotokat kérem, ti hogyan ismerkednétek meg egy nagyon visszahúzódó fiúval? Szeretek ismerkedni, de mikor megtetszik valaki, minden ötletem elszáll. Nem vagyok egy "ribanc",nem volt még barátom és egyenlőre nem is szeretnék, mivel úgy érzem,hogy nincs itt az ideje, úgy gondolom,hogy az majd jön magától. Egyenlőre csak barátkozni szeretnék azzal a fiúval,aki megtetszett. Eddig kétszer beszéltem vele, azok is csak véletlenek voltak. Gondolkodtam azon,hogy csak simán ráköszönök, de az milyen szánalmas már?! Nem ismerjük egymást én meg köszöngetek...Szőke derékig érő egyenes hajam van, kék nagy szemeim,154 cm magas vagyok, 43 kg,napfényben szeplős. Nem tartom magam egy csúnya lánynak, de sokan nem szeretnek azért,mert idősnek tartanak a koromhoz képest. Sokat járok idősek otthonába beszélgetni az idősekkel, segítek mindenben mindenkinek. Viszont egyáltalán nem vagyok sportos, az a tipikus művészlélek vagyok(persze visszafogottan) festek, rajzolok, zongorázok,dobolok,gitározok,éneklek. Úgy érzem ez hátrány, azt az időt éljük ,amikor a "ribanc" lányok előnyben vannak.
Kérlek adjatok valami ötletet így,hogy kicsit mutattam magamból,hogyan ismerkedjek meg ezzel a fiúval? ( nincs fent FB-on (hál' Istennek!)
Előre is köszi! 16,lány
Szerintem nem lenne szánalmas ha köszönnél neki :)
Valahol el kell kezdeni.
Nincsenek barátai?
Mert akkor rajtuk keresztül is lehetne,vagy legalább megtudnád,hogy miket szeret és lehet,hogy találnál valami közöset,ami jó kezdési alap.
Először is, ha már 2x beszéltetek akkor miért lenne gáz ha ráköszönsz? Szerintem nincs abban semmi rossz.
Másodszor, azt nagyon gyorsan verd ki a buksidból hogy a ribanc lányok előnyben vannak. Igen, nekik simán összejöhet egy abortusz, vagy egy gyerek, szuper! Ezzel előnyben vannak veled szemben. De a leírtak alapján te nem azokra a srácokra buksz akiknek a ribanc lányok tetszenek. Épp ez a jó benne. Vannak ostoba vagány srácok, és ribanc lányok, szépen megtalálják egymást, és itt vége is a történetnek. Ritkán keverednek a normális ismerkedésre, kapcsolatra vágyó emberekkel. Nem kell velük foglalkozni. Én úgy gondolom 16 évesen egyáltalán nem előny ha valaki több f@szt fogott mint tollat.
Kicsit elragadtattam magam, a lényeg hogy a beállítottságod, és a gondolkodásod nekem nagyon tetszik : ) szerintem inkább te vagy előnyben, mert 1000x több esélyed van egy normális életre. A külsőd is elég megnyerő lehet a leírás alapján, én eleve szeretem az alacsonyabb lányokat, mint ahogy a legtöbb férfi. Ha pár évvel idősebb lennél már tuti nyomnám a gombot privátban :)
Na de ami a srácot illeti, ha tényleg nagyon visszahúzódó, valahogy csak csak neked kell kezdeményezni. Ne félj köszönni neki, talán ha megérzi hogy nincs mitől tartania akkor majd ő is keres téged, és onnan már sínen van. :) hajrá
Foley, köszönöm válaszodat!
Ami azt illeti, elég magának való fiú. A többi srác az osztályában mind "páwa",nagyon kilóg onnan. Kérdezősködtem az egyik fiú osztálytársa ASk fm oldalán, de kinevetett,hogy ez a fiú "mekkora csicska" és,hogy csak "a földön rugdosni kéne". Személyesen meg nem merek kérdezősködni.:(
Undorító egy osztálytársa van akkor.
Szerintem menj nyugodtan oda hozzá,mert ha ennyire magányos farkas,akkor (bár biztos meg fog lepődni,de) örülni fog neked :)
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!!!!
Igazatok van, egy próbát megér, ezért élünk, és a csalódásokból tanulunk. (Bár remélem ez nem lesz az:P)
Megfogadom a tanácsokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!