Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerkedjek meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek meg egy visszahúzódó fiúval? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok. A tanácsotokat kérem, ti hogyan ismerkednétek meg egy nagyon visszahúzódó fiúval? Szeretek ismerkedni, de mikor megtetszik valaki, minden ötletem elszáll. Nem vagyok egy "ribanc",nem volt még barátom és egyenlőre nem is szeretnék, mivel úgy érzem,hogy nincs itt az ideje, úgy gondolom,hogy az majd jön magától. Egyenlőre csak barátkozni szeretnék azzal a fiúval,aki megtetszett. Eddig kétszer beszéltem vele, azok is csak véletlenek voltak. Gondolkodtam azon,hogy csak simán ráköszönök, de az milyen szánalmas már?! Nem ismerjük egymást én meg köszöngetek...Szőke derékig érő egyenes hajam van, kék nagy szemeim,154 cm magas vagyok, 43 kg,napfényben szeplős. Nem tartom magam egy csúnya lánynak, de sokan nem szeretnek azért,mert idősnek tartanak a koromhoz képest. Sokat járok idősek otthonába beszélgetni az idősekkel, segítek mindenben mindenkinek. Viszont egyáltalán nem vagyok sportos, az a tipikus művészlélek vagyok(persze visszafogottan) festek, rajzolok, zongorázok,dobolok,gitározok,éneklek. Úgy érzem ez hátrány, azt az időt éljük ,amikor a "ribanc" lányok előnyben vannak.

Kérlek adjatok valami ötletet így,hogy kicsit mutattam magamból,hogyan ismerkedjek meg ezzel a fiúval? ( nincs fent FB-on (hál' Istennek!)

Előre is köszi! 16,lány

2013. ápr. 9. 01:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Remélem.

Hát igen,ismerkedni az egyik legjobb dolog szerintem.:)))

2013. ápr. 9. 02:27
 12/18 anonim ***** válasza:
Innen is már sok jó barátot szereztem. Néhány emberrel mar találkoztam is. :) és van egy ember akire testvérként tekintek.
2013. ápr. 9. 02:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy vannak még ilyen lányok, én biztos örülnék egy ilyen lánynak, így elsőre szimpatikusnak tűnsz. Én is visszahúzódó fiú vagyok, bár én főleg azért lettem ilyen, mert bűnrondának érzem magam. Nem igazán tudok hasznos tanácsot adni, az első lépés a legnehezebb, én is csak mostanság kezdtem el közeledni lányokhoz, bár így sem találom a megfelelő lányt, főleg olyat nem, akinek nem ezek a páwa fiúk a kedvencei. Engem sem tartanak sokra,kivéve pár jó barátom.
2013. ápr. 9. 14:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Én is ilyen visszahúzódó fiú vagyok, és én nagyon örülnék, ha egy lány odajönne hozzám beszélgetni meg barátkozni.
2013. ápr. 10. 09:42
 15/18 A kérdező kommentje:

Tudjátok az a rossz,hogy a mai fiatalok többsége kinézet alapján ítéli meg a másikat. Ez baj! Én olyan vagyok,akit a kisugrárzás fog meg ,szerintem ez így is helyes,mivel kinézet alapján nem tudjuk megítélni mások belső èrtékeit. Egyaránt fiúk,lányok, mind kinézet alapján válogatnak. (vagyis csak a páwák meg a ribancok) Ne légy bizpnytalan a külsőddel kapcsolatban , mert biztps vagyok benne,hogy vannak olyan lányok(nagyon sokan), akilnek pont Te tetszel! Hisz mindenkinek más az ízlése!:)

Köszönöm szépen a válaszotokat Srácok! Örülök,hogy olyan fiúk is hozzászóltak,akik hasonlítanak A fiúhoz. Neki is valami ilyesmi lehet a véleménye erről.(Remélem) :))

2013. ápr. 10. 16:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Aki belém szerelmes az a lány tőlem 120 km-re lakik. És én is szeretem. Nagyon remélem, hogy a szerelmünk kitart addig, hogy egyszer tényleg együtt lehessünk. :)
2013. ápr. 10. 23:26
 17/18 A kérdező kommentje:
A szerelem mindent túlél, mindent bele, drukkolok Nektek nagyon!!!:)))
2013. ápr. 11. 00:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Köszi! :)
2013. ápr. 11. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!