Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jön minden pasi a pénzével?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön minden pasi a pénzével?

Figyelt kérdés
Több randin vagyok túl és azt vettem észre hogy a legtöbb pasi a pénzével jön. Hogy neki milyen jó munkája van, meg milyen kocsija, meg milyen ingatlanjai stb. Hányni tudok az ilyen pasiktól! Azt hiszik ez a fontos? Ez lenne a fontos egy érzelem teli kapcsolatban?
2016. máj. 12. 10:17
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
30%
mert ezt is a nők kreálták ! nem ti mondjátok hogy aki a szüleivel él nem kell anyuci pici fia! meg ha gyalog merek menni a randira el se menjek dumákat? önkritika esetleg?
2016. máj. 12. 11:48
 22/37 anonim ***** válasza:
Mennyi elkeseredett maganyos ferfi..
2016. máj. 12. 11:49
 23/37 anonim ***** válasza:
59%

#21:

Mekkora májer vagyok: én egy egész villamossal mentem utoljára randizni :-P ... A kocsi csak a csóringereknek való :-D

2016. máj. 12. 11:51
 24/37 anonim ***** válasza:
49%

Valójában a pénzzel a többi pasi előtt akarnak felvágni, és maguknak bizonyítani hogy mennyire értékesek.

Kb amiért a nők minden nap toppon akarnak lenni, jól kinézni... max a fele szól a férfiaknak, a másik fele a többi nőnek.

Azzal riogatják magukat, ha nincs pénzük, nem lesz nőjük, de ez egyfajta menekülés is, mert rá lehet fogni arra, hogy a csajoknak csak a pénz kell, nekem nincs, ergo ezért nincs csajom. És nem kell magukban keresni a hibát.

Ugyanúgy kevés férfitől hallottam, hogy azt mondta volna: ok, a nőknek a pénz kell, ezért sok pénzt fogok keresni. Tehát még a próbálkozás sincs meg, hanem a nők le vannak húzva, hogy pénzéhesek, a srácok mégis valahogy azt várják, hogy a mostani állapotukban elfogadja őket valaki-> csak nekem feszül itt egy nagy ellentmondás? Akarok valamit, amihez úgy gondolom pénz kell, de semmit nem teszek azért, hogy több pénzem legyen, hanem rinyálok, hogy miért ilyen drága?

Mondom, menekülés, tök jó kifogás.

2016. máj. 12. 12:03
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

és miért csak ilyen pasival találkozol egyáltalán? Tudod, rengeteg van, akinek albérletre sem telik! Hogyhogy ilyenekkel nem randizol??

ja hoppá, tudom miért, a fantáziákra bizom...

2016. máj. 12. 12:12
 26/37 anonim ***** válasza:
0%

#24:

Ez az egész kérdés baromság :-P Albérletben élek, nincs kocsim, átlag fizetésem van. Van barátnőm, egy fiatal szeretőm és egy alkalmi szexpartnerem, ha minden kötél szakad :-P ... Normális, rendezett körülményeim vannak, ügyelek rá, hogy a közvetlen környezetem rendezett legyen és én magam is. Ez nem kerül különösebben pénzbe. Ez mellett tudok bármiről beszélgetni, van humorom és határozott fellépésem. Persze egy ital, egy fagyi, egy cukrászda nem jelent gondot egy randin. A többit (program, szórakozás) meg lehet oldani kreativitással, ami sokszor jobban bejön, mint egy drága étterem, vagy hasonló. Soha egy nő sem kíváncsiskodott a pénztárcám után és soha senkinek nem álltam le az anyagi helyzetemről témázni. Persze, ha egy közös hétvégét, vagy nyaralást tervezek valakivel, megbeszéljük, hogy mi a határ ami belefér, de ennél többet minek?

2016. máj. 12. 12:13
 27/37 anonim ***** válasza:
20%
Azért érdekesek azok a válaszok, hogy az előző páromnak nem volt pénze, mégis szerettük egymást, meg az exem mellett álltam a hitelcsapdában, meg a volt barátomnak nem volt se pénze, se kocsija, mégis szerettem. Nos! Akkor miért mind EX, VOLT barát???
2016. máj. 12. 12:32
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Azért az is fura, hogy kizárólag olyan pasikkal találkozol, akik tudnak ezzel menőzni.

Én a 130 ezres nettómmal és nem sok megtakarításommal nem tudnék sokat a pénzről beszélni, viszont ahogy nézem nem is randiznál velem szívesen, mert alapból valamiért csak pénzes pasikkal randizol

2016. máj. 12. 12:41
 29/37 anonim ***** válasza:
#23 irigykedj csak a "csóringerekre"... lakj jól és télen meg fűts szerelemmel a híd alatt. addig mi csóringerek élvezzük a finom kaját, kiszolgálás, és a kényelmes házat meg a jó autókat!
2016. máj. 12. 12:54
 30/37 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is van egy exem, aki a beteg édesanyjával szegényebben élt, mint én a szüleimmel és öcsémmel akkor, és én ennek ellenére szerettem és kész lettem volna arra, hogy közösen építsük fel a közös életünket, ahogy anno a szüleim is összehozták a nulláról. Miért ex? Ő dobott engem, nem én őt...
2016. máj. 12. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!