Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jön minden pasi a pénzével?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön minden pasi a pénzével?

Figyelt kérdés
Több randin vagyok túl és azt vettem észre hogy a legtöbb pasi a pénzével jön. Hogy neki milyen jó munkája van, meg milyen kocsija, meg milyen ingatlanjai stb. Hányni tudok az ilyen pasiktól! Azt hiszik ez a fontos? Ez lenne a fontos egy érzelem teli kapcsolatban?
2016. máj. 12. 10:17
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
9. Teljesen meg vagyok döbbenve. Hogy ilyen nők lennének. Az exemnek sose volt pénze hitel csapdába volt de én szerettem. Sokkal inkább ilyen pasi mint5az exem mint ilyen pénzes f*az mutogatós pénz gúnár
2016. máj. 12. 11:06
 12/37 anonim ***** válasza:
50%
Ezen egyébként nem kell meglepődni kérdező, a tapasztalat tett ilyenné minket. Másrészről meg érdekes milyen álszentek a lányok ezen az oldalon. Mondjuk akinek megvan az egzisztenciája annak ezzel nincs gondja, annak van akinek nincs.
2016. máj. 12. 11:11
 13/37 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, mindenkinek mások az igényei és a lehetőségei.

Nekem pl. az anyagiak azért fontosak, mert ha egyedül képes vagyok eltartani magam, akkor ezt a páromtól is elvárom, hogy egyedül képes legyen eltartani magát. Ha az alap szint nincs meg, és ezen nem is töri magát, hogy javítson, akkor gondjaink lesznek, ha hosszú távon együttélésre kerül a sor. Ha az alap szint megvan, onnantól nem érdekel, hogy csak annyi van meg vagy mennyivel van fölötte. De az a helyzet, hogy nem elhanyagolhatók ezek a dolgok. Minél függetlenebbé váltam a szüleimtől anyagilag, annál inkább előtérbe került, mennyi az annyi, és mennyi alá nem mehetek, meddig ér a takaró, mennyi a bevételem, ez milyen kiadásokat fedez... stb.

2016. máj. 12. 11:12
 14/37 anonim ***** válasza:
49%
ha nem beszélsz ezekről, akkor nem lesz 2. randi. Ennyit erről. Kutyának se kellesz ha a szüleiddel laksz és minimálbért keresel, és tömegközlekedéssel jársz.
2016. máj. 12. 11:20
 15/37 anonim ***** válasza:
71%
Én ezt most férfiként mondom! Fejezzétek már be a siránkozást. Annyira röhejes már az egész! Én sok lányt megismertem már, beszélgettem velük, és olyan férfiakkal jöttek össze akiknek nincs sok pénzük, és átlagosan néznek ki. vannak olyan nők akiknek a pénz kell, de nem kell általánosítani, minden nőre ráhúzni ezeket a dolgokat. Én sem nézek ki jól, nincs sok pénzem, nincs kocsim sem házam, még is van barátnőm.Van olyan nő aki a boldogságot keresi, aki azért szeret meg egy férfit mert rendes, aranyos, kedves hozzá, megértő. Össze kéne szedni magatokat, és lenne nektek is barátnőtök, nem pedig az olyan topmodell csajokra hajtani, akiknek a pénz a fontos. Vannak szép lányok is akiknek nem fontos a pénz, ezt is tapasztaltam. A kérdésre pedig rátérve, eddig ezek szerint olyan pasikkal randiztál akiknek a pénz a fontos és azzal akartak csajozni. Rossz helyen kerested eddig a pasikat. Mert a férfiakban is vannak akik nem ilyenek.
2016. máj. 12. 11:28
 16/37 anonim ***** válasza:
86%

A 10/9 nő pénzéhes, nagyon nagy túlzás! Akkor 10/9 nő szerinted 10/10-es kategóriás? :-D

Mellesleg én sem a kocsiját nézem, pont lesz...om. Bár miután az exemet én tartottam el éveken át, az az egy volt fontos, hogy azért ne nekem kelljen még egy embert támogatni, mert én sem vagyok milliomos.

Viszont, pont férfiaktól kaptam már meg itt a gyk-n, hogy miért egy autó/lakás -nélküli pasival érem be, aki mondjuk emberileg aztán 110% - ennél kaphatnék jobbat is.

Szóval szerintem ez a férfiak mániája, hogy ezzel szeretnek felvágni a konkurencia előtt, vagy nem is tuodm.

2016. máj. 12. 11:30
 17/37 anonim ***** válasza:
81%

Nekem is állandóan ezzel jönnek a gazdagabb srácok. Még azok is, akik tudják, hogy nekem ez semmit nem jelent. De nekik jelent és erről szeretnek beszélni. Erre büszkék. Főleg, ha önerőből érték el az életben és a munkájukat is szeretik.

Én meg meghallgatom, hadd mondják, ha jólesik. Még el is ismerem a munkában elért sikereiket. Csak rám semmi hatással nincs.

2016. máj. 12. 11:33
 18/37 anonim ***** válasza:
58%

Ismerkedtem egy sráccal (2 hétig), kedves volt, de egyfolytában a pénzével akart felvágni. Egy idő után nagyon zavart, megmondtam neki, hogy más az értékrendünk és elköszöntem tőle. Szegény nagyon kiakadt.

Azért én nem hibáztatom érte a pasikat sem, valószínűleg tényleg sok ilyen nő lehet (nőként én nem tudom), akinek ez fontosabb, mint nekem.

2016. máj. 12. 11:36
 19/37 anonim ***** válasza:
17%

Akkor en vagyok, a te embered! Olyan érzelmes vagyok, hogy sokszor sírok. Akár egy film hatásától is. Főleg ha iszom ami, sűrűn előfordul.

Albérletben élek, viszont szívből utálok dolgozni, pedig aránylag könnyű munkám van. Csak egy suzukim van.

Szívesen összejönnék egy nővel, akit nem érdeklenek az anyagiak. Lényeg, hogy némi kenyérre fussa még hónap végén is.

A romantikus éjszakábból sem lesz hiány mivel a villanyt már alig birom kiköhögni.

Amennyiben kiköttetnénk. Spórolnánk egy kicsit és a modern társadalom sok ostoba nyűgjétől megszabadulhatnánk.

2016. máj. 12. 11:43
 20/37 anonim ***** válasza:
Hat ez nagyon nagy xD szeretjuk a humoros pasikat.. Nekem is kene xD
2016. máj. 12. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!