Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jön minden pasi a pénzével?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön minden pasi a pénzével?

Figyelt kérdés
Több randin vagyok túl és azt vettem észre hogy a legtöbb pasi a pénzével jön. Hogy neki milyen jó munkája van, meg milyen kocsija, meg milyen ingatlanjai stb. Hányni tudok az ilyen pasiktól! Azt hiszik ez a fontos? Ez lenne a fontos egy érzelem teli kapcsolatban?
2016. máj. 12. 10:17
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretek erről a témáról beszélni :D Engem meg pont az zavar, hogy a legtöbb csaj is erről kezd érdeklődni, attól a falra tudok mászni. Engem a lelki dolgok sokkal jobban foglalkoztatnak, meg hogy jól érezzük magunkat együtt :)
2016. máj. 12. 10:20
 2/37 anonim ***** válasza:
77%

Mert valamivel kompenzalni kell a defektjeiket...

26N

2016. máj. 12. 10:20
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. nem jövök ezzel ... Ami nincs, arról nem érdemes beszélni :-D
2016. máj. 12. 10:24
 4/37 anonim ***** válasza:
43%

Igen, az a fontos - mármint a 10/10-es csajoknál.

Hiába is mondjátok, a legbombázóbb csajok kivétel nélkül pénzes pasikkal vannak. Vagy mutass már egy olyan topmodellt, akinek mondjuk vízszerelő a férje.

2016. máj. 12. 10:25
 5/37 anonim ***** válasza:
34%
Mert tudják, hogy pénz kell a nőknek. A nőknek pénzre a férfiaknak meg pinácskára és szopós szájra van szükségük a boldogsághoz.
2016. máj. 12. 10:50
 6/37 anonim ***** válasza:
50%
Ha valami gondod van ,ne privibe irogass. Eleg egyszeru vagy ha neked ennyi eleg xD biztos fajt az igazsag..azert keltel ki magadbol. Primitiv es kozonseges.
2016. máj. 12. 10:55
 7/37 anonim ***** válasza:
54%

4es

Hasonló mentalitás a hasonlót vonzza.

2016. máj. 12. 10:58
 8/37 anonim ***** válasza:
66%
Ez is fontos, ha arra kerül a sor, hogy összeköltözés, és közös élet. Persze, nem ezek az egyedüli fontos dolgok.
2016. máj. 12. 10:59
 9/37 anonim ***** válasza:
17%
Na vajon miért, bogaram? Azért mert tízből kilenc lánynak ez a fontos. Persze, hogyne, Te nem ilyen vagy. A nőknek meg a határtalan igényeiknek, elvárásaiknak köszönhető, hogy szerencsétlen pasik kétségbeesetten próbálnak megfelelni. A legtöbb nő szóba se áll olyan pasival, lesajnálja, nyíltan körberöhögi, aki mondjuk egy Opel Astrával állít be a randira, vagy nem minimum negyvenezer forintos farmert hord. Sajnos ma ez a minimum, hogy egy pasinak jó egzisztenciája legyen, ahhoz, hogy egyáltalán beszédbe elegyedjenek vele a nők.
2016. máj. 12. 11:00
 10/37 anonim ***** válasza:
83%
10/9 nonek ez lenne a fontos? Hat nem hinnem.. Ez igen csak altalanositas. Nekem evekig volt pasim. Nem volt autoja, sose kertem semmit mert igazan lesz.rtam. nem ez volt a fontos. Max te hajtottal pont olyanokra, akiknek ez szamitott..
2016. máj. 12. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!