Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire vonzó a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vonzó a férfiak számára egy ilyen nő?

Figyelt kérdés
Műkörme, műszempillája, természetesen szép szemöldöktetoválása van. Mindig sminkeli magát, mindig elegánsan jár. Soha nem lehet olyan pillanatában látni hogy rosszul nézne ki.
2016. máj. 11. 22:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
78%
Nem hiszem hogy olyan hatalmas dolognak számít ügyelni a külsőre. Ettől még nem lesz vonzó.
2016. máj. 11. 22:44
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
A szemöldöktetoválással elbasztad...
2016. máj. 11. 22:45
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy mit szeretnél hallani, de önmagában mi nem úgy nézzük a nőket, hogy el van határozva, hogy ha ez meg az van, akkor bejön/nem jön be.

Látni kéne, mert mi vizuálisak vagyunk.

Ez még egyformán lehet egy fantasztikus csaj és egy elcseszett műribi leírása is...

2016. máj. 11. 22:46
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Szemöldöktetoválás kizáró ok, annál prolibb dolog kevés van manapság.

Olyan mint 10 éve volt a virsli száj meg a lakkbőr, megláttad valakin, egyből tudtad melyik sarokról jön.

2016. máj. 11. 22:46
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Aztán leszedi magáról a vakolatot, és egy bányarém...kihagynám.

Nem szeretem, ha teljesen megváltozik a külseje a sok kencefice nélkül. A műköröm még tud természetesen is kinézni, de a műszempilla, szemöldöktetoválás...sok.

A mindig elegáns meg szintén tud zavaró lenni, inkább csinos, nőies legyen, ne egy színpadias kiállítási tárgy.

2016. máj. 11. 22:49
 6/22 A kérdező kommentje:

Én ilyen szemöldökre gondoltam. Nem hiába írtam oda hogy természetesen szép:

[link]

2016. máj. 11. 22:51
 7/22 anonim ***** válasza:
87%

Semennyire. Taszító. Műszem, műorr, műfül nem kéne még? :D Tehát lefekvéskor is kisminkeli magát zuhany után? :D

A hideg kiráz hogy valaki a szemöldökét kiszedi és odatetovál egyet. Bráner tetkó kéne a homlokára, az. :D

2016. máj. 11. 22:52
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Felszínes műnő.
2016. máj. 11. 22:53
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nőket soha nem látom olyan pillanatukban, amikor jól néznek ki.
2016. máj. 11. 22:53
 10/22 anonim ***** válasza:
95%
Kacsaszáj, műcsöcsök, tevepata nunus lehetőleg minél világosabb ánuszrózsa hogy csak a legszokványosabb avagy legbetegebb testtorzításokat említsem, számomra csak erre bizonyíték. Meg lehet kérdezni bármelyik férfit, egyikünknek sem tetszenek az ilyen beavatkozások. Ma már azt sem tudni melyik nőnek milyen színű a haja! Nem érezni a finom nőies illatot sem a sok kozmetikumtól.
2016. máj. 11. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!