Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vonzó a férfiak számára egy ilyen nő?

Nem tudom, hogy mit szeretnél hallani, de önmagában mi nem úgy nézzük a nőket, hogy el van határozva, hogy ha ez meg az van, akkor bejön/nem jön be.
Látni kéne, mert mi vizuálisak vagyunk.
Ez még egyformán lehet egy fantasztikus csaj és egy elcseszett műribi leírása is...

Szemöldöktetoválás kizáró ok, annál prolibb dolog kevés van manapság.
Olyan mint 10 éve volt a virsli száj meg a lakkbőr, megláttad valakin, egyből tudtad melyik sarokról jön.

Aztán leszedi magáról a vakolatot, és egy bányarém...kihagynám.
Nem szeretem, ha teljesen megváltozik a külseje a sok kencefice nélkül. A műköröm még tud természetesen is kinézni, de a műszempilla, szemöldöktetoválás...sok.
A mindig elegáns meg szintén tud zavaró lenni, inkább csinos, nőies legyen, ne egy színpadias kiállítási tárgy.
Én ilyen szemöldökre gondoltam. Nem hiába írtam oda hogy természetesen szép:

Semennyire. Taszító. Műszem, műorr, műfül nem kéne még? :D Tehát lefekvéskor is kisminkeli magát zuhany után? :D
A hideg kiráz hogy valaki a szemöldökét kiszedi és odatetovál egyet. Bráner tetkó kéne a homlokára, az. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!