Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire észrevétlen a férfiak számára?
Ennyi minden bűnöd: kissé félénk, visszahúzódó, nem vagyok barátságos, társasági ember.
Ezt magmaról tudom, mert én is ilyen voltam. De aki egy lakatlan szigeten él, annak létezését nehezen fedezik fel. Én egy szép napon meguntam és építettem egy hajót, amivel elindultam a nagyvilágféle, és így megtaláltam a párom.
Ahogy Noblesse leírta...nem is akarod, h észrevegyenek, nemde? Csak elvárásod van, befektetés nélkül. Mikor szemeztél valakivel utoljára?
26/F
Basszus, tényleg nagy gáz lehet veled, ha már Facebook-on sem like-olnak ... De tényleg, hogy bírsz így élni? de irónia kikapcs. ...
Én minden csajt megnézek és imádom a kis félénk, visszahúzódó lányokat, mert szerintem aranyosak. És szerintem sok pasi van így :-P ... Lehet tényleg ronda vagy, de ezt kép nélkül nem lehet eldönteni. Tényleg kíváncsi lennék ... csak az egészséges kíváncsiság miatt ;-)
No, első probléma: hajtasz valamire ;)
Csak beszélgess, ilyen előre meghatározott célok nélkül.
Minden ilyen cél csak csalódást, meg elégedetlenséget szül.
Nincs elvárás, nincs csalódás, ne feledd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!