Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok ennyire észrevétl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire észrevétlen a férfiak számára?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, teljesen átlagos a testalkatom, ápolt vagyok, igyekszem jól öltözködni. Ennek ellenére még sem tetszem senkinek sem. Belátom vannak hibáim mint pl. kissé félénk, visszahúzódó, nem vagyok barátságos, társasági ember. Még férfiak se like-olnak Facebookon, tehát ez azt jelenti hogy hiába vagyok ápolt, de csúnya lehetek.
2016. máj. 10. 10:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Detto így vagyok.

Bár én nem vagyok mutatós, mert kövér vagyok...

26/F

2016. máj. 10. 11:28
 22/26 anonim ***** válasza:
30%

# 18

Ezt nem mondod komolyan??! Kismillióan keresnek ilyen partnert..

Lányoknál kifejezetten előnyös, ha félénk, visszahúzódóbb, nem társasági személy.

2016. máj. 10. 12:06
 23/26 anonim ***** válasza:
Gondolom te vagy az a 23 éves lány,aki korábban is írt ki hasonló kérdést. Facebook... már leírtuk róla a véleményünket. Küldj képet privátban, és írok véleményt! Vagy add ,meg a neved, és like-olom a facebook képeidet, mert addig nem nyugszol úgy látom! :)
2016. máj. 10. 12:18
 24/26 anonim ***** válasza:
51%

# 22 mégis mi bajod van? Nem azt mondtam, hogy parti állat legyen, hanem hogy ha ennyire nem tud ismerkedni, nem is próbálkozik, akkor egyedül is fog maradni.

Igen, tudom, hogy sokan keresnek visszahúzódóbb, csendesebb, nem plázapitsa parti macát, hiszen saját magamon tapasztalom! Mióta én is NÉHA eljárok a barátaimmal és nem a négy fal között ülök kukán, azóta megnőtt az ismertségi köröm, és többen is jelezték, hogy bejövök nekik, csak van párom, ezért nincs azokkal a férfiakkal semmi.

És igen, kicsit meg kellett erőltetnem magam és elkezdtem barátkozni. Ugyanúgy csendesebb maradtam, visszahúzódóbb, nem vagyok ANNYIRA társasági ember, néha járok csak városba a barátaimmal, nem megyek nagy partikba, de már van párom és vannak barátaim, mert nem csak vártam a sült galambot, hogy jaj ápolt és átlag alkatú vagyok, jól öltözködöm, majd biztos felszednek, hiába nem vagyok barátságos. A négy fal között ki vegye észre az embert?

Te mikor hívnál el egy barátságtalan lányt randira, hiába szép és szerény, csendesebb, akinek nincsenek barátai?

Ha nem kedvesen viszonyul másokhoz, ha nem folytatja a beszélgetést, nem érdeklődik, nem fognak vele foglalkozni, mert tudod, ki akar a nyakába egy olyan embert, aki nem is érdeklődik kb semmi veled kapcsolatos dolog iránt.

2016. máj. 10. 13:08
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem tudom :) A kissé félénk, visszahúzódó, ugyanakkor ápolt lány, bennem a rendes kislány képzetét kelti :) És ez nekem bejön.

Elhiszem, hogy neked rosszul esik, hogy nem kapsz akkora népszerűséget, mint egyesek. Viszont sokkal szerethetőbb lehetsz így valaki számára, mint a 200 lájkos műnők.

Van kedved beszélgetni? :)

2016. máj. 10. 13:09
 26/26 anonim ***** válasza:
88%
Volt már! Az ilyenek meg ha ráírok, mert érdekelném, szarnak visszaírni...
2016. máj. 10. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!