Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok ennyire észrevétl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire észrevétlen a férfiak számára?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, teljesen átlagos a testalkatom, ápolt vagyok, igyekszem jól öltözködni. Ennek ellenére még sem tetszem senkinek sem. Belátom vannak hibáim mint pl. kissé félénk, visszahúzódó, nem vagyok barátságos, társasági ember. Még férfiak se like-olnak Facebookon, tehát ez azt jelenti hogy hiába vagyok ápolt, de csúnya lehetek.
2016. máj. 10. 10:05
1 2 3
 11/26 mikeXxX ***** válasza:
Ha nem vagy barátságos akkor én sem közelednék minek mennék oda ahhoz akiről az jön le hogy nem is akar barátkozni .
2016. máj. 10. 10:34
 12/26 A kérdező kommentje:
jó, de azért görcsölök rá erre a dologra, mert már így is kivagyok futva az időből 25 évesen.
2016. máj. 10. 10:35
 13/26 Noren1989 ***** válasza:
26 vagyok, perpillanat nincs barátnőm. Sírunk egymás vállán?
 14/26 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok,ha gondolod küldj privátban képet és segítek abban is,hogy min kéne esetleg változtatnod magadon :)

20L

15/26 Noren1989 ***** válasza:
Ha gondolod, nekem is jöhet a kép :) azért mégiscsak a célközönséghez tartozom, vagy nem?
2016. máj. 10. 10:38
 16/26 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Nézd mikor én elkezdtem ezt, 20 évesen, akkor annyi célom volt, hogy legalább fiú barátaim legyenek, mert még az sem volt.

Szóval rögtön ahogy felszálltam az egyetem felé tartó vonatra, már rögtön az első lehetőséget megragadtam, jó egyórás dilemma után. (akkor csináltam ilyet először és nem akartam komplett idióta lenni, de meggyőztem magam, hogy úgysincs veszíteni valóm egy ismeretlen srácnál) Szóval első haverom egy vonatról lett.

De a többi fiúnál is ez volt a cél, aki nyitott felém afelé viszont. És az egyik ilyen haverság nőtte ki magát szerelemmé.

2016. máj. 10. 10:39
 17/26 anonim ***** válasza:
Engem sem lájkolgatnak Facebookon nonstop, valahogy mégsem problémázom ezen. Miért lenne neked ez fontos? Mit számít, hogy lájkolgatnak-e vagy sem?
2016. máj. 10. 10:51
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, MUSZÁJ megerőltetned magad, mert tényleg kevés olyan ember van, akinek "bejön" egy barátságtalan, szótlan lány.

Tudom, hogy rohadtul nehéz egy társaságban idegenek között ismerkedni, de tényleg meg kell próbálnod, erőltetni kell.

Én is pontosan olyan VOLTAM mint te, és elegem lett, hogy magányos vagyok, nincsenek barátaim, szóval tettem azért, hogy legyenek. NAGYON NEHÉZ VOLT pár barátot szerezni, de akik vannak, azok legalább igaz barátaim, az a 3-4 ember.

Volt olyan, hogy egy beszélgetésben az első "hogy vagy?" kérdés után több perces csönd volt, és utána tudtam csak benyögni valami kérdést, hogy folytassam a beszélgetést. De megerőltettem magam, próbálkoztam, és nagyon nehezen ment.

És abban igazad van, hogy nem bújhat ki az ember a bőréből. Még mindig nehezen ismerkedem, de ahhoz képest, hogy meg se tudtam szólalni anno idegenek között, ahhoz képest sokat fejlődtem, és sokkal könnyebben megy már.

Szóval ha nem fektetsz bele energiát, ne is várd, hogy legyenek egyáltalán olyanok, akik észrevesznek, nem hogy még kapcsolatot akarjanak tőled...

2016. máj. 10. 10:57
 19/26 anonim ***** válasza:
Tényleg csak kép alapján derülne ki mi a baj(ha van egyáltalán) veled. A férfiakat nem szokta zavarni az olyasmi, hogy félénk, visszahúzódó stb, szóval más ok van. Privibe jöhet a kép, ha gondolod.
2016. máj. 10. 11:01
 20/26 mikeXxX ***** válasza:
100%
25 évesen dehogy vagy kifutva az időből ne viccelj már akkor én most 36 éves férfiként egy hosszú kapcsolat után egyedül akasszam fel magam ? Ne viccelj még csak most indul az életed :D
2016. máj. 10. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!