Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet szexi a férfiak számára egy olyan nő is, aki nem behódoló típus?

Figyelt kérdés

Aki ugyan egyrészt makacs,önfejű,de másrészt nagyon mélyen tud szeretni,szenvedélyes,igazi társ a bajban?

Azt tapasztalom a környezetemben,hogy a nehezebb eset lányok feldühítik,idegesítik a férfiakat,elkerülik őket. És itt nem a nagypo.ájú,beképzekt,okoskodó,hangoskodó nőkre gondolok. Mi a baj azzal,ha valakinek van saját véleménye,akarata?

2016. ápr. 13. 15:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, ha egy nőnek saját véleménye van, hanem az, ha ez hülyeség, és f_szságokért akaratoskodik.
2016. ápr. 13. 15:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Már miért lenne baj? :)
2016. ápr. 13. 16:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Amíg elfogadja a véleményemet és tiszteletben tartja úgy, ahogy én az övét, addig nincs gond. Csak az olyan csajokat nem szeretem,a kik mindenáron irányítani akarnak, és csak az ő akaratuk lehet a jó, az már túlzás számomra.
2016. ápr. 13. 16:11
 4/8 anonim ***** válasza:
lehetsz szexi,hogyne,:p de mi bánt,téged?
2016. ápr. 13. 16:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Engem az bánt,hogy folyton olyan férfiakkal hoz össze a sors,akik engem,így a vékeményemet sem tartják tiszteletben. Én csak fogadjam el mindig,szó nélkül más (férfiak) véleményét,akaratát. Le vagyok nézve,el vagyok nyomva...
2016. ápr. 13. 16:38
 6/8 anonim ***** válasza:
ó szegényke :p rossz körökben keresgélsz,ezek szerint ,nem vagytok egy kategóriában esetleg.biztos kellemetlen lehet.
2016. ápr. 13. 17:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyetertek,hogy nem jo helyen keresgelsz, vagy szimplan eddig ilyeneket fogtal ki. (Mellesleg nehez megtalalni azt, aki viszonylagosan hozzad illik.)

En eddig ugy vettem eszre, hogy az igazi ferfiak azt szeretik, ha egy nonek sajt velemenye van, ertelmes es tud allni a sajat laban.

Bar igaz, hogy masfajta ferfiakat messze elkerulok(vagy ok engem), de en ezt tapasztaltam. Ha maskepp volt, elkonyveltem, nem illunk ossze, ennyi.

2016. ápr. 13. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Nézd, az még lehet szexi. De egy leuralós, kihaénnem-típusú nőtől hamar herótot kap a férfinép.

Pláne, ha az illető nőci a helyretevését afféle elnyomásként éli meg.

2016. ápr. 13. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!