Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a megérzéseimre hallgassak, vagy az eszemre?
Sok srác bepróbálkozott nálam az elmúlt időszakban, és van több is közülük, aki tetszik is, meg szimpatikus, de nem igazán tudnék választani közülük. Viszont most megismertem a neten egy srácot, és olyan különös érzésem van. Az előző exemet ugyanígy ismertem meg, és ugyanez volt a szitu.
Kb. semmit nem tudok még róla, a többi srác közül ő rá mondaná mindenki, hogy a legkevésbé jó pasi, de szerintem nagyon cuki a képein, vannak problémái is, ráadásul én egyetemista vagyok, ő pedig még csak 9.-es... De valami nagyon megfogott benne, szeretném jobban megismerni.
Szerintetek érdemes a megérzéseimre hallgatnom, vagy válasszak olyat, aki jobban illik hozzám, de nem vonz különösebben?
És akkor majd kérdezgeted tőle, hogy mi volt a suliban?
Múló hóbort, semmi több. Ismerd meg ha gondolod, mert miért ne, de ne számíts hosszú játszmára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!