Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz ha nem élek éjszakai életet?
Figyelt kérdés
Nem vagyok antiszoc, de nem szeretek éjszakai életet élni. Elverni egy csomó pénzt egy nap valami diszkóban, meg piára, majd másnaposság. Valahogy nem passzióm, hogy a hétvégém elrontsam azzal, hogy a szombat kiesik, vasárnap meg másnap. Nem tudom mi a jö benne. Miért menő hetente lerészegedni, és miért kell pózólni vele. Mikor lányokkal ismerkedem és erről van szó, akkor megkapom hogy unalmas, kocka, meg szánalmas. Pedig izgalom abba van, amibe te teszel bele. Nálam max párhavonta megy ez. Régebben sem vonzott ez a dolog, pedig kipróbáltam párszor. Ez van. Miért gáz ha valaki nem a heti piálásban és éjszakázásban éli ki magát? A csajok miért hiszik azt, aki nem veri hetente anyuci pénzét a diszkóban, az nyomorék? 25F2016. máj. 9. 19:30
11/11 A kérdező kommentje:
Nah.
Az hogy nem verem a fizetesem felet alkoholra, meg diszkohabpartyra, nem jelenti azt hogy nem vagyok raj, vagany mit tudom en.
Masik. Az hogy itt a srac szuz 25 evesen az mas. Nem elek ejszakai eletet, megsem vagyok szuz mar jo reg. Ha ironia volt, bem talalt be, ha magadrol irtal, ne parazz.
Mindenkinek mas a buli. Ismerek olyan fiatalokat, akik hetente kocsmaznak es csakkocsmahaverjaik vannak. Es olyanokat, akiknek a sport a buli, vagy osszejonni paran, vagy ide oda elmenni.
Amugy 20-25 kozt keresek. De még mindig többségében a dobálom a hajam, heti több alkoholka, kenyszeresen kell a bulika, mert amúgy unalmas minden sztori megy.
2016. máj. 10. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!