Szerintetek nagyon gáz ha 14 éves létemre éjszakai életet élek?

Nem, egyáltalán nem gáz!
Te 14 éves korodban érett felnőttnek tartod magyad, aki azt csinálhat, amit csak akar.
Minden bizonnyal, ennyi idős korodban már megkeresed saját életedhez szükséges anyagiakat, sőt, még szüleidet is tudod dotálni azért, hogy szállást adnak, mosnak-főznek-takarítanak rád.
Amennyiben úgy van, ahogy a fentiekben leírtam, ugyan mi közük szüleidnek, hogyan élsz, ha rájuk szégyent nem hozol!
Amennyiben mégsem úgy igaz, ahogy leírtam, bizony "nagy gáz" amit csinálsz.
Ha nem kényszerből tanulsz tovább (továbbtanulásodra a kolesz említéséből következtetek), sok problémád lesz mostani életviteled miatt. Gondolok legfőképp arra, hogy továbbtanulásod esetén szükséged lesz az éjszakai pihenésre, a nappali kipihent ébrenlétre, mert ha ez nem valósul meg, nem megy a tanulás.
Ha megvalósul, hiányérzeted lesz, ami szintén hátráltatja tanulásod.
Nem kivánom, ha így folytatod, 16 éves korodtól egész jó közmunkás válhat belőled, ami nem egy kivánatos "pálya"!

tönkre fogod tenni magad. elhízás, keringési problémák, rövidebb élet + bármi.
hogy ez rossz/gáz vagy sem, majd eldöntöd.
#1. Hát sajnos még nem tartom el magamat de nem is érzem magamat felnőttnek. Hálás vagyok a szüleimnek hogy eltartanak és nem szenvedek hiányt semmilyen fontos dologból. A tanulásért azért aggódom mert tudok én ha tanulok de mivel a számba kéne rágni az anyagot és mivel kolis leszek nem lesz senki aki ezt megtenné a jegyzetekre és az órákon tanultakra kell majd hagyatkoznom. Úgy érzem képes leszek rá de ha tényleg ennyire durván fogom tartani ezeket a hajnali 5 és hajnali 4 órás lefekvéseket akkor ott tényleg nagy gondok lesznek ezt én is kezdem érezni a szervezetemen.
#2 Neked is köszönöm a véleményedet, igen vannak hasonló problémáim észre vettem magamon csak nekem az öngyilkossági hajlam és a minimális ételbevitel jelentkeztek és inkább csak ilyen műzliket meg néha-néha 1-1 almát esetleg de akkor már azt úgy tömik belém...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!