Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gáz ha nem élek éjszakai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz ha nem élek éjszakai életet?

Figyelt kérdés
Nem vagyok antiszoc, de nem szeretek éjszakai életet élni. Elverni egy csomó pénzt egy nap valami diszkóban, meg piára, majd másnaposság. Valahogy nem passzióm, hogy a hétvégém elrontsam azzal, hogy a szombat kiesik, vasárnap meg másnap. Nem tudom mi a jö benne. Miért menő hetente lerészegedni, és miért kell pózólni vele. Mikor lányokkal ismerkedem és erről van szó, akkor megkapom hogy unalmas, kocka, meg szánalmas. Pedig izgalom abba van, amibe te teszel bele. Nálam max párhavonta megy ez. Régebben sem vonzott ez a dolog, pedig kipróbáltam párszor. Ez van. Miért gáz ha valaki nem a heti piálásban és éjszakázásban éli ki magát? A csajok miért hiszik azt, aki nem veri hetente anyuci pénzét a diszkóban, az nyomorék? 25F
2016. máj. 9. 19:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem az a gáz, hogy nem élsz éjszaki életet, az már sokkal inkább , hogy ez a képedre is van írva.

Én sem vagyok az a menő bulizós csávó, mégsem kapom meg, hogy unalmas kocka lennék, mert nem úgy viselkedem. Lazán kezelem a dolgokat, jól kijövök az emberekkel, bárkinek a társaságában jól elvagyok, így fel sem merül bennük, hogy valójában a nap nagy részét otthon a négy fal között töltöm.

2016. máj. 9. 19:35
 2/11 anonim ***** válasza:

Éjszakai életet lehet élni normálisan is. Nem vetem meg a piát, szívesen el is járok szórakozni, DE! Alkoholt nagy ritkán, vagy szinte sose fogyasztok és nem veszek, addig megyek szórakozóhelyre amíg ingyenes a belépés, hogy ezzel se költsek. És, hogy miért járok el? Mert szeretek táncolni és imádom a zenéket. Valamint általában az összes csajozni vágyó pasit elutasítom. Táncról lehet szó, azért jöttem és nem ismerkedni, az egyéjszakás kalandoknak amúgy sincs semmi értelme, max bele nyalni egy jó kis kankót, szifiliszt vagy HIV vírust. Hát kösz nem..

Viszont ezektől eltekintve ne általánosíts. Számomra nem leszel nyomorék, se Te se a többi olyan srác aki nem jár el. És hidd el, akad még bőven ilyen nő.

20L

2016. máj. 9. 19:35
 3/11 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy a kepemre van irva, ha nem is latsz?:D amugy nem. Nem vagyok az. Csak csipobol ravagjak, amint mondom, hogy en ritkabban ejszakazom, nem hetente vagy kethetente.
2016. máj. 9. 19:42
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem ez gáz, hanem az gáz, hogy adsz mások véleményére ilyenben, ezen pörög az agyad és feltettél ide egy kérdést ezzel kapcsolatban.

A te életed, azt csinálsz benne, amit akarsz. Ha ez így van, akkor mit érdekel téged, hogy más meg az ellenkezőjét állítja, mert neki meg az a normális, és nem az, ami neked normális?

Nem kell adni a másik véleményére. Én se értem speciel, hogy mi a jó abban, hogy s..ggrészegre isszák magukat egyes emberek és másnapra nem is emlékszenek arra, hogy mi történt. Akár hány embert kérdeztem, senki nem tudott értelmes választ adni, hogy mi a jó a részegségben. De tudod, én lesz.rom, nem rágódom ezen, elfogadom, hogy másnak ez a természetes, nekem szerencsére nem. :)

2016. máj. 9. 19:52
 5/11 anonim ***** válasza:
79%

Én 34 vagyok, de soha az életben nem értettem meg, hogy miért jó a bulizás.

Én semmi élvezhetőt nem találtam benne, ráadásul nem is vagyok hajlandó beállni a kanszagú sorba, hogy rituális tesztoszteron-fakasztó tánccal megvívja az ügyeletes nőstényekért.

Ennél még kockának lenni is jobb szerintem.

2016. máj. 9. 19:55
 6/11 anonim ***** válasza:

"Honnan tudod hogy a kepemre van irva"

Nem szó szerint értettem, pusztán arra céloztam, hogy hamar levágják, hogy nem vagy valami vagány gyerek.

2016. máj. 9. 20:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én élek éjszakai életet, nekem minden éjjel van éjszakai életem, mert nézem esténként a Family Guyt és a Nat Geo Wild-on a természetfilmeket, miközben pizsamában fekszek a kis párnát megigazítom a buksim alatt, betakarom magam és tv-zek. Számomra ez az éjszakai élet 25 évesen és természetesen még szűz vagyok.
2016. máj. 9. 21:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Minden ember más, azokat se kell feltétlenül lenézni, akik szeretnek bulizni. Szerintem kitűnő kikapcsolódásra, nem is kell totálisan részegre innod magad. Semmi se mondta.

Viszont szerintem jó a haverokkal elmenni iszogatni, nevetni, dumálni, meg elmenni ezután diszkóba, táncolni, élvezni a zenét. Van akit nem is zavar a tömeg, másik vagyunk.

Egy extrovertáltabb személynek szűksége is van erre, egy introvertáltnak értelemszerűen nincs.

2016. máj. 9. 21:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Milyen korosztályban keresgélsz? Lehet azzal van a baj.
2016. máj. 9. 23:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért,mert néhány agyatlan liba ezt gáznak tartja,egyáltalán nem az. Én soha életemben nem jártam szórakozóhelyen,nem is fogok,az pedig magánügy,hogy ezt valaki gáznak tartja-e,vagy sem,egyszerűen nem érdekel.El kell fogadni,hogy mindenki mást csinál kikapcsolódásképpen,más a szórakoztató neki.
2016. máj. 10. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!