Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lúzer dolog lenne hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lúzer dolog lenne hogy azért vagyok jó nőkkel barátságba hogy legalább jó nőkkel lehessek ilyen formába?

Figyelt kérdés
Csúnya vagyok de mivel kedves rendes aranyos ezért a nők barátkozni akarnak velem. Így igazi bombázó csinos nők barátai lehetek. Így legalább közel kerülhetek hozzájuk. Pl: megölelnek , megpuszilnak ez is -tök jó érzés. De egyszer volt Olyan hogy egy nagyon jó nő teljesen részeg volt és így elkezdtünk csókolózni persze nagyon megbánta de legalább smároltam egy jó nővel ronda pasiként
2016. máj. 9. 15:24
1 2 3
 21/21 ~OnLány~ ***** válasza:
Hmm..ha már ilyen szépen kérsz,legyen. :)
2016. máj. 9. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!