Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lúzer dolog lenne hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lúzer dolog lenne hogy azért vagyok jó nőkkel barátságba hogy legalább jó nőkkel lehessek ilyen formába?

Figyelt kérdés
Csúnya vagyok de mivel kedves rendes aranyos ezért a nők barátkozni akarnak velem. Így igazi bombázó csinos nők barátai lehetek. Így legalább közel kerülhetek hozzájuk. Pl: megölelnek , megpuszilnak ez is -tök jó érzés. De egyszer volt Olyan hogy egy nagyon jó nő teljesen részeg volt és így elkezdtünk csókolózni persze nagyon megbánta de legalább smároltam egy jó nővel ronda pasiként
2016. máj. 9. 15:24
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Amúgy talán a 158 cm miatt nem vagyok kelendő
2016. máj. 9. 15:51
 12/21 anonim ***** válasza:

Ajvé!

Próbálnék valami biztatót mondani, de ehhez kevés vagyok.

Ez még friendzone nélkül is nonsense.

Meglehet a friendzone így már mégis inkább járható, mert elkaphatod őket egy-egy gyenge pillanatukban.

2016. máj. 9. 15:55
 13/21 anonim ***** válasza:
55%

A 158 centis emberek szimpik, mert én is akkora vagyok...:)

Amúgy szerintem nem gáz, alapjáraton mindenki szeret szép emberekkel körülvéve lenni, legyen az férfi vagy nő.

Előbb-utóbb lesz olyan csajbarátod, aki máshogy fog tekinteni rád. Nálam is ez volt, csak fordítva. :) 23L

2016. máj. 9. 15:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Rohadt mázlista vagy. Nekem még ennyi sem jön össze.
2016. máj. 9. 16:32
 15/21 anonim ***** válasza:
Jézusom, nektek mi bajotok van? :D
2016. máj. 9. 16:37
 16/21 anonim ***** válasza:
Ezt bnem tartom magában lúzerségnek. Azt már inkább, ha te ebből aztán többet vársz el, és r...cozod őket, ha nem akarnak tőled semmit.
2016. máj. 9. 17:32
 17/21 ~OnLány~ ***** válasza:

Itt mindenki irigykedik?Vagy csak én nem értem mi ebben a gáz? :D

Attól még hogy csinosak és mert lányok,talán jó barátságban vannak,ebben mi a lúzerség?!

Legalább kimozdulsz,társaságban vagy,attól még hogy nem akarnak tőled semmit.

Csak mondjuk ha már ez fordított esetben lenne így,ha lány lennél..képzelem milyen válaszokkal illettek volna meg. :D

2016. máj. 9. 17:36
 18/21 anonim ***** válasza:

~OnLány~

tényleg el kell magyarázni vagy csak trollkodsz?

2016. máj. 9. 18:09
 19/21 ~OnLány~ ***** válasza:
Ne veszekedj..
2016. máj. 9. 18:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Rendben, értettem. Béke? :)
2016. máj. 9. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!