Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nekem miért nem jött össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nem jött össze eddig egy kapcsolat sem?

Figyelt kérdés

19 L

Szép magas, barna hajú és szemű, normál testalkatú vagyok. Jelenleg még tanulok.

A kérdést azért írtam ki , mert igazán nem értem hogy miért nem volt még egy kapcsolatom sem.

Bár lehet hogy ezzel csak én vagyok így.

2016. máj. 8. 20:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

hát alapvetően két fél szükséges egy kapcsolathoz, tehát pl ha te nem teszel semmit, akkor nem fog történni semmi.

egyszerűen valami hiba mindig belecsúszik, leginkább az első benyomásnál, ami legmeghatározóbb, így később sem alakul ki a másik félben a vonzalom. Esetleg pont egy maszk mögé bújsz, azaz

önmagadat kell adnod. Aki szerepet játszik, arról lerí az önbizalomhiány, ami alááshatja a vonzalom kialakulását.

tehát megkell tanulnod önmagadból szerezned az önbizalmadat. Azaz önismeretet kell tanulnod, kapcsolatban kell lenned az érzéseiddel-szükségleteiddel, érzelmi intelligencia.

ha sikerül önmagadat adnod minden pillanatban, szorongás nélkül, megfelelési kényszer nélkül, kapcsolatban önmagaddal, az kisugárzik a testbeszédedben, és erre felfigyelnek az emberek, könnyen kialakul bennük a szimpátia irántad, fiúknál pedig a vonzalom->kezdeményezőbbek lesznek feléd az emberek. Innentől kezdve az egész egy öngeneráló folyamat. Emberek ilyen egyszerűek, csak soha senki nem tanít erről semmit :/

nagyvonalakban kb ezt tudom elmondani, de milliónyi oka lehet a dolgoknak. Ha picit pontosítanál, pl te mit vettél észre, milyen szituációid voltak, amiben kereshetünk olyat, amit te nem veszel észre, stb... több segítséget lehetne adni.

2016. máj. 8. 22:04
 22/28 A kérdező kommentje:

Igen az én kérdéseim. De miért ne lehetne? !? :O

Ha lekövetnétek és látnátok a többi ember összes kérdését itt Gyakorin akkor is meglepődnétek ugyan úgy, de még szerintem sokkal jobban mint most.

:)

+ és igen attól h volt futó kalandom még nem volt kapcsolatom.. egy sem. :/ és sajnálom hogy ez így történt és lecseréltem volna azt a kalandot egy kapcsolatra.. :P :)

2016. máj. 8. 22:19
 23/28 anonim válasza:

"Aztán hallom a hátam mögött az ajtó túloldalán hogy már „megint jön a r!!b@@nc”, holott az a volt”barátom” aki akkor ezt mondta.. épp ő hívott át hozzájuk"

Most akkor mégis volt már kapcsolatod,vagy csak már össze keveredtél a saját mondataidban?!

2016. máj. 8. 22:37
 24/28 anonim ***** válasza:
Nem akarsz te kapcsolatot, csak rinyálsz!
2016. máj. 8. 22:38
 25/28 A kérdező kommentje:
Ő a fiú barát barátom volt... de még mindig az mert kibékültünk.. csak egy félreértés volt.. :)
2016. máj. 9. 08:36
 26/28 anonim ***** válasza:
Mit vársz itt tőlünk, de most komolyan?
2016. máj. 9. 09:27
 27/28 anonim ***** válasza:
Hogy lehet valakinek félreértésből elvenni a szüzességét egy buliban? :O
2016. máj. 9. 09:48
 28/28 A kérdező kommentje:
Hagyjuk ! nem érted..
2016. máj. 9. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!