Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem jött össze eddig egy kapcsolat sem?
19 L
Szép magas, barna hajú és szemű, normál testalkatú vagyok. Jelenleg még tanulok.
A kérdést azért írtam ki , mert igazán nem értem hogy miért nem volt még egy kapcsolatom sem.
Bár lehet hogy ezzel csak én vagyok így.
De mi ezt honnan tudhatnánk?
Sok barna hajú és szemű szép lány van,akiknek szintén még nincs kapcsolatuk,vajon miért?
-Talán mert még nem is próbáltál ismerkedni..
-Talán akik már láttak,nekik nem tetszettél eléggé (ez relatív dolog)
-Talán mert akikkel találkoztál is már,azoknak van valakijük..
-Vagy ők hitték azt,hogy van már valakid.
Rengeteg oka lehet.
Kedves Kérdező!
Én is szívesen ismerkednék veled :) Ugyanakkor tudomásul veszem, hogy nem akarsz neten ismerkedni.
Viszont ez elég ellentétes dolog :) Vagy csak nagyon sekélyes a személyiséged. Nem osztottál meg magadról túl sok információt. Csak a külsőségeidet írtad le. Ez alapján rengeteg férfinak bejössz. Ugyanakkor én többre is kíváncsi lennék rólad, mi érdekel, mi az amivel foglalkozni szeretnél, mi a hobbid, stb :)
Nem tudok mást feltételezni rólad, mint hogy ismerkedés céljából írtad ki a kérdést, mivel tudhattad, hogy ennyi információ senkinek sem elég, viszont a vonzó testi külsőségek miatt úgyis rád fognak írni páran. És érdeklődnek.
Bizony, köztük én is érdeklődöm irántad :)
Szóval most vagy valami gáz van és te is ugyanolyan felszínes vagy, mint a lányok döntő többsége, vagy arról van szó, hogy önbizalomnövelés miatt írtad ki a kérdést. Kapsz rengeteg ismerkedős kérést és ezeket mind visszautasítod, közben növeled az egódat :)
Vagy nem? :)
Szia!
Rád írtam, de nem válaszolsz?? :O :DD
1) írj rám!
2) nem ismerkedés céljából írtam ki!
3) rád írtam, miért nem válaszolsz?
kicsit több következetességet ha kérhetek!
#19: Ez is az ő kérdése:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__7..
Sajnálom hogy tőlem kell megtudnod de léteznek ilyen emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!