Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Benneteket nem szoktak szekáln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benneteket nem szoktak szekálni e téren? Hogyan véditek ki, ha igen? 26n

Figyelt kérdés

Értem ezalatt, hogy a család szekál, mikor kerül sor a nagy napra? Férjhez mész egyáltalál? Persze ez inkább olyan idegesítő és zavaró piszkálás, semmiképpen sem rosszindulatú, mégis fárasztó. A munkatársak azzal jönnek, hogy "rá érsz", közben ilyen idősen már gyerekük volt. Pár barát is heccel, hogy ideje lenne, és kissé lesajnált hangnemben közli. Na meg ráadásnak az ismerős nénikék, rokonok kérdezősködései. Pff...

Csak engem érint ilyen érzékenyen?

A minap is megkaptam, hogy: "Na X-nek is van már barátja, már csak neked nincs szinte." Ohh és a "kedvenc", a 'vénlány' jelző...

Szóval nagyon szuper. Nem mintha nem ismerkednék, vagy ne akadnának udvarlók, de míg nincs semmi konkrét, tehát járás, mit soroljam bárkinek is? Csak még jobban faggatóznának. Illetve nincs is hozzá közük, alaphangon se vagyok kifecsegős típus.

2016. máj. 8. 11:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
én pasiként mit csináltatok? A társkeresők nem működnek, másnak sem. Épp most olvastam itt, az már nem elég, ha kedves, rendes vagy. Az ő idejükben elég volt 18 évesen egy érettségi, és elkezdődött az élet. Most ez 30 évesen történik meg
2016. máj. 8. 14:51
 22/25 anonim ***** válasza:

"annyi az elvárásom, hogy legyen intelligens, legyen normális munkája és munkakedve, ne engem akarjon lehúzni, legyen humora, és ne akarjon évente más pasival kavarni"

Még hogy nem irreálisak az elvárásaid... :-) Ilyen nők már 20 évvel ezelőtt sem léteztek, és azóta csak romlott a helyzet. Jó ha olyant találsz, amelyikre 2 illik ebből. Többet ne is remélj. :-(

2016. máj. 8. 15:00
 23/25 anonim ***** válasza:

Én megmondtam kerek perec, hogy nem lesz se gyerek, se házasság, "szerencsémre" tudtam arra hivatkozni, hogy a szűk családon belül egyik házasság sem volt épp felhőtlen mintaházasság, nekem meg ez nem hiányzik még felnőttként is, épp elég volt gyerekkoromban. Azóta szerencsére csend van erről a témáról.

26/F

2016. máj. 8. 15:54
 24/25 anonim ***** válasza:

Bár én még nem vagyok abban a korban, hogy mikor lesz házasság és gyerek, de azért azt szokták kérdezgetni, hogy na és van már barátod, mikor lesz már pasid?

Ez 1-2x elmegy, de ha minden alkalommal, ahányszor találkozunk kérdezgetik, akkor kezd felmenni bennem a pumpa. Lobbanékony természetű vagyok, szóval 1x elmondom szépen, talán, de csak talán 2x is, harmadjára viszont elborul az agyam és kissé erélyesebben (bunkóbban?) közlöm, hogy rövidre lehet zárni a témát, az én magánéletemmel hadd kezdjek már azt, amit akarok.

Én pontosan tudom már most is, hogy se házasság nem kell, gyerek meg pláne nem. Egyszerűen a hideg ráz tőle. Na persze mikor ezt meghallottam 1-2 ember, akkor kikerekedett szemekkel lestek rám, hogy de miért??! Hát elmagyaráztam nekik, hogy miért.. :D

Bírom, amikor még kérdőre is vonnak és még nekik áll fel, hogy mi az, hogy nem akarsz gyereket meg házasságot? Na ilyenkor aztán kinyílik a bicska a zsebemben. Kik ők, hogy engem számon kérjenek és beleszóljanak a saját életembe?

2016. máj. 8. 16:02
 25/25 anonim ***** válasza:
Én csak 23 vagyok, de ugyanezzel csesztetnek, különösebben nem érdekel. Azért meg nem dugok meg egy random nőt, hogy legyen unoka, hiába sír anyám. Tök jól elvagyok egyedül és amúgy is kétlem, hogy a természetem bárki eltudná viselni. Manapság már egyedül élni a szüleitől is luxus az embereknek, nem hogy párkapcsolatban lenni.
2016. máj. 8. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!