Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Benneteket nem szoktak szekáln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benneteket nem szoktak szekálni e téren? Hogyan véditek ki, ha igen? 26n

Figyelt kérdés

Értem ezalatt, hogy a család szekál, mikor kerül sor a nagy napra? Férjhez mész egyáltalál? Persze ez inkább olyan idegesítő és zavaró piszkálás, semmiképpen sem rosszindulatú, mégis fárasztó. A munkatársak azzal jönnek, hogy "rá érsz", közben ilyen idősen már gyerekük volt. Pár barát is heccel, hogy ideje lenne, és kissé lesajnált hangnemben közli. Na meg ráadásnak az ismerős nénikék, rokonok kérdezősködései. Pff...

Csak engem érint ilyen érzékenyen?

A minap is megkaptam, hogy: "Na X-nek is van már barátja, már csak neked nincs szinte." Ohh és a "kedvenc", a 'vénlány' jelző...

Szóval nagyon szuper. Nem mintha nem ismerkednék, vagy ne akadnának udvarlók, de míg nincs semmi konkrét, tehát járás, mit soroljam bárkinek is? Csak még jobban faggatóznának. Illetve nincs is hozzá közük, alaphangon se vagyok kifecsegős típus.

2016. máj. 8. 11:57
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

*nem is lett volna mit, nem igényeltem a 'cirkuszt'.

Rosszul fogalmaztam. xD

2016. máj. 8. 12:43
 12/25 anonim ***** válasza:
57%

#11 Ezzel azért megnyugtattál. A feleségem ennek elejét vette. A Te korodban már 2.szor volt terhes.

Túl sok női szennylapot olvastok, túlságosan befolyásol benneteket a média, apa elkényeztetett kicsi hercegnői vagytok, akik csak azt tanulták meg az anyjuktól, hogy minden férfi rossz. És ezt a helyzetet tovább rontja a saját kutya.

Nem részletezem, de a feminuzmus ezt hozta. Most jó a nőknek, minden úgy van, ahogy ők akarják, áttaposnak mindenen. A fiúk már szó szerint félnek szóbaállni egy lánnyal, mert csak veszíthetnek.

Ennek a feje tetejére állt világnak vagy te is az áldozata. Csak még úgy élitek meg, hogy "szabadok" vagytok, senkinek, semmi köze ahhoz, amit csináltok. Az a férfi, akire ti vártok, csak a fantáziátokban létezik, de ha belegondoltok, akkor még ott sem. Némü empátiával, kissebb önzéssel, bármelyikőtök találhatna párt magának. De ha ti inkább a kutyát tartjátok családtagnak, a gyerek, és a férj helyett...

Akinek nem inge az ne vegye magára. Tudom, hogy vannak kivételek, de sajnos kevesen. :-(

2016. máj. 8. 12:58
 13/25 anonim ***** válasza:
az öreg ordítozós szomszéd kérdezi tőlem mindig olyan hangosan, h az egész utca hallja, h: "mikor lesz a lagzi, mert mennék már nagyon" majd csinálok az unokájának egy gyereket, ha nem fogja be! :D (semmi közöm az unokájához) egyébként csináljon lagzit, mennék én is, ha más csinálja :D
2016. máj. 8. 13:08
 14/25 anonim ***** válasza:

Mindig megkapom,és a családom csesztet vele főként,de mióta megmondtam nekik,hogy nekem nem lesz barátnőm soha,és látják is,hogy semmi nem jön össze hiába csináltam bármit,azóta békén hagynak vele.

A rokonokhoz pontosan ezért sem akarok már menni,mert tudom hogy ők ezzel baszogatnának,amihez semmi kedvem nincsen végighallgatni....

24/F

2016. máj. 8. 13:11
 15/25 anonim ***** válasza:

Egy ideje én is hallgatom már, hogy mikor lesz már újra barátnőm, mikor lesznek már unokák, úgy játszanának velük. De egyik fülemen be, másikon ki. :)

A régebbi generációk nem értik annyira, hogy a mai világ kicsit kifordult önmagából, és nehéz normális társat találni. Nem hinném, hogy válogatós lennék, annyi az elvárásom, hogy legyen intelligens, legyen normális munkája és munkakedve, ne engem akarjon lehúzni, legyen humora, és ne akarjon évente más pasival kavarni, hanem akarjon családot idővel. De elég nehéz ezt a kombinációt megtalálni sajnos. Ilyenkor kapom azt, hogy minek válogatok, hisz annyi nő futkározik körülöttem.

A legegyszerűbb, ha végighallgatod ilyenkor, amit mondanak, és amint befejezték egyből témát váltasz. Ne vedd magadra ezeket a célozgatásokat, csak engedd el magad mellett. Nem mások miatt kell párt keresni és nem nekik kell megfelelni, hanem saját magadnak. Majd betoppan az az ember, akire vársz, nem kell minden szembejövő pasival kikezdeni, mert mások siettetik. :)

30F

2016. máj. 8. 13:20
 16/25 anonim ***** válasza:
Nekem is szokták mondogatni hogy jó lenne ha lenne már barátnőm de nem tudok mit tenni hogy ha sosincs szerencsém a nőknél.
2016. máj. 8. 13:53
 17/25 anonim ***** válasza:

en mint 36 eves ferfi minden nap hallom ezt.

es szarok ra.

en nem foglalkozom azzal mas mit csinal, hat masok se foglalkozzanak velem :D

egyszeruen azt mondom h MAJD...es a tema befejezve, csinald ugy te is ;)

2016. máj. 8. 13:54
 18/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Látom nem csak én küzdök ezzel. :D

Persze, engem sem érint érzékenyen mindig, a legtöbbször azt mondom, ha rákérdeznek, hogy "alakul", értsék úgy, ahogy akarják. :)

2016. máj. 8. 14:07
 19/25 anonim ***** válasza:

Néha nekem is mondják de szarok rá, mondjuk én nem is akarok gyereket.

Mindegyik kollégánál barátnál azt látom, eljegyzés meg jön a gyerek....én meg attól a fajta élettől rosszul vagyok.

2016. máj. 8. 14:20
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha szerencsére csak az első barátomig cukkolt nyíltan a családom. A szakítás után leszereltem őket azzal, hogy én kezdtem el viccelődni vele, és ráállítottam a nagyszülőket, hogy keressenek nekem palit :) Én tényleg szeretnék szerelmes lenni.
2016. máj. 8. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!