Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benneteket zavarha, ha egy nővel/férfival ismerkednétek és ő ezt csinálná? 21l
Tudom, nem nagy cucc, de valahol zavar picit, persze nem szólnék érte, se ki nem mutatom, hogy nem tetszik, hisz csak ismerkedünk.
Szóval ha más lányok, fiúk képeit lájkolgatná.
Igazából ezt nem tudom hová tenni. Ha valami/valaki megtetszik neki, betetszikeli. Miért?
Vajon az ilyesminek mennyi jelentősége van?
Tényleg le kellene már szakadni a facebookról, mint viszonyítási alapról.. Ez a sokadik ilyen kérdés itt. A lájkokból messzemenő következtetéseket levonni.. Kérlek.
Én is lájkolom, ha tetszik valami. Mert szép rajta a beállítás, jól néz ki az illető, van rajta egy kiskutya, stb. Nem azért, mert mindegyikükkel le akarok feküdni, hanem mert tetszik. Mint ahogy a múzeumban egy festmény, vagy a dombtetőn a naplemente.
Főleg, hogy csak ismerkedtek. Ne legyenek irreális elvárásaid. Honnan tudod, mi közük van azokhoz az emberekhez? Pláne, hogy férfiak és nők is. Elmúltál már 16, amikor ezen még lehet pörögni. 22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!