Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti ismerkednétek oylan fiúval, akinek aranyere van? 21/F
Figyelt kérdés
2015. okt. 6. 19:58
2/11 anonim válasza:
S ha nincs akkor idővel majd lesz.
3/11 anonim válasza:
Ha meg bajod van vele, akkor kezeld / kezeltesd.
Amíg segít a krém meg a mittudoménmi, addig az, ha meg sebészi beavatkozás kell, akkor vállald be.
4/11 A kérdező kommentje:
Szerencsére csak néha jön elő, de még a krém használ.
2015. okt. 6. 20:09
5/11 anonim válasza:
Bocs, én platinaér alatt nem állok szóba senkivel.
6/11 anonim válasza:
#5 - van pár szintén motoros haverom, tele vannak orvosi fémmel. Ha gondolod bemutatlak nekik. :)
7/11 anonim válasza:
Na ezen jot rohogtem :D !
Amugy nem tudom te ,hogy kezded? Szia Peter vagyok 21eves es aranyerem van?!
Tolem meg egy lany sem ketdezte ,hogy van e aranyerem
8/11 anonim válasza:
Hát nem tudom xD de ha arany fuxod van akkor tuti ismerkednének veled
9/11 anonim válasza:
Szerintem az aranyér nem feltétlenül olyasmi, amiről a randifázisban beszélni kell, és nem is olyasvalami, ami a párkapcsolat során jelentős problémákat okoz.
Honnan jött a kérdés? Ugye nem ezzel kezdesz minden lánynál? :D
10/11 anonim válasza:
Ez se kamu. De hidd el kérdlek, hogy az aranyér egy párkapcsolatban igen nagy gondokat tud okozni.Már ha szereted a szexet. Bár őszintén nem gondolom, hogy egy 21 fiúnak tartósan aranyér problémái lennének. Szóval ez csak valaki unaloműző kérdése lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!