Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Benneteket nem szoktak szekáln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benneteket nem szoktak szekálni e téren? Hogyan véditek ki, ha igen? 26n

Figyelt kérdés

Értem ezalatt, hogy a család szekál, mikor kerül sor a nagy napra? Férjhez mész egyáltalál? Persze ez inkább olyan idegesítő és zavaró piszkálás, semmiképpen sem rosszindulatú, mégis fárasztó. A munkatársak azzal jönnek, hogy "rá érsz", közben ilyen idősen már gyerekük volt. Pár barát is heccel, hogy ideje lenne, és kissé lesajnált hangnemben közli. Na meg ráadásnak az ismerős nénikék, rokonok kérdezősködései. Pff...

Csak engem érint ilyen érzékenyen?

A minap is megkaptam, hogy: "Na X-nek is van már barátja, már csak neked nincs szinte." Ohh és a "kedvenc", a 'vénlány' jelző...

Szóval nagyon szuper. Nem mintha nem ismerkednék, vagy ne akadnának udvarlók, de míg nincs semmi konkrét, tehát járás, mit soroljam bárkinek is? Csak még jobban faggatóznának. Illetve nincs is hozzá közük, alaphangon se vagyok kifecsegős típus.

2016. máj. 8. 11:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
27%

Szard le őket kislány.

Én ugyan férfi vagyok, szóval rólam eleve lepereg az ilyesmi, de végül győztem és mára lemondott anyám az unokákról.

A következetes fegyelmezés a kulcs :D

2016. máj. 8. 12:01
 2/25 Sunshinedoll ***** válasza:
32%

A közvetlen környezetem nem szekál, tudják nagyon jól, hogy nem életcélom a házasság Távolabbi rokonok szokták mondani, hogy olyan szívesen mennének már egy jó lagziba, mikor házasodok már meg :D

Engem az ilyen abszolút nem érint meg mélyen, totál lepereg rólam.

2016. máj. 8. 12:06
 3/25 anonim ***** válasza:
24%
Engem is szoktak cseszegetni,hogy mikor lesz már végre barátnőm,de már nagyon unom.Jó valamilyen téren már engem is zavar,hogy másnak milyen könnyen összejön,nekem valamiért nem akar sikerülni,pedig nincsenek nagy elvárásaim. 24/f
2016. máj. 8. 12:10
 4/25 A kérdező kommentje:

Nem veszem a szívemre én sem általában, de olykor kissé rosszul esik. Persze ti férfial ezt máshogy kezelitek. Egy nőt jobban tud ez zavarni. :)

Én szeretnék férjet, gyerekeket is, de nem attól lesz, hogy folyton piszkálnák.

2016. máj. 8. 12:11
 5/25 anonim ***** válasza:
66%

Szia "vénlánytárs" :D

ÉN 27 vagyok, nem olyan régen szakítottam. Nem ment tovább, normálisan mentünk szét.

Unokatesóm barátnője kezdte, hogy elszámolnivalója van velem, mi az, hogy xy-nal szétmentünk, HOGY KÉPZELEM!!!!!

Annyira ledöbbentem, hogy alig tudtam reagálni.

Ne foglalkozz vele-velük. A TE életed, a TE döntésed. Neked kell jónak lennie annak a férfinak, akit társnak választasz, nem a nénikéknek, barátoknak. :)

2016. máj. 8. 12:14
 6/25 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem ezt fordítsd vissza. Mármint ellenük használd. Csak egy példa:

"Apu, mész a meccsre, vagy akárhova a hétvégén? Ja, anyu nem enged el?"

Ismerd fel a gyengéiket, és állítsd kontrasztba a szabadságod előnyeivel. Ettől persze, nem lesz más a felállás, de ha ezt egy darabig csinálod velük, talán rájönnek, hogy nem minden fekete, vagy fehér. Ha pedig megkérdezik miért vagy ilyen, akkor magyarázd el nekik, és kérdezd meg. "Na nektek milyen érzés?"

2016. máj. 8. 12:29
 7/25 anonim ***** válasza:
49%
Nem szekálnak vele, de anyukám már burkoltan a tudtomra adta, hogy tőlem már nem várnak unokát, úgy, hogy szerintem ez neki fel sem tűnt...
2016. máj. 8. 12:33
 8/25 anonim ***** válasza:
47%
Ne törődj velük mit mondanak ez a te életed ha úgyérzed maradj egyedül,de kötelességből nemkell kapcsolatban lenned,pláne 1 rossz kapcsolatba. És nyugodtan mond meg nekik ezt, neked így jó,így érzed jól magad.Én is megkaptam a hasonlókat és megmondtam a véleményem másoknak a dologról.Az,hogy ők mit szólanak hozzá az az ő dolguk:nem nekik akarunk megfelelni hanem magunknak.
2016. máj. 8. 12:34
 9/25 anonim ***** válasza:
47%

Engem is szoktak emiatt szekálni. Azt bírom, hogy pont olyanok akik 20-24 évesen szingli anyukák...

Hát inkább maradok egyedül, minthogy ilyen fiatalon elcs3sszem az életemet, mint ők.

2016. máj. 8. 12:40
 10/25 A kérdező kommentje:
Sosem akartam megfelelni. Sosem csináltam meredek dolgokat, hogy kitűnjek a tömegből. Az egyetemi éveim is nyugisak volt. Akkor volt barátom, utána is. Hűséges, nem bulizós voltam. Sosem beszélt senki semmi rosszat rólam, és nem azért, mert nem lett volna mit, hanem nem igényeltem a 'cirkuszt' magam körül. Szeretem a nyugodt életet. Mégis az ilyen belemenős csajoknak hamarabb lesz, sőt van is pasijuk, mint nekem. Hiába alakulgat, valahogy zátonyra fut... Talán nekem is taktikázni kellene, vagy mászni a pasikra. :D
2016. máj. 8. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!