Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudom, sokan leszúrnak majd,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, sokan leszúrnak majd, de akkor is. Benneteket nem zavarna? 21l

Figyelt kérdés

Kölcsönösen tetszünk egymásnak egy sráccal. Jó ideje nézegetjük egymást. Fogalmam sincs, hogy akarna e valamit, vagy csak bejövök neki és kész.

De... Nemrég felléptem fb-ra, és látom, 'tetszikel' egy csajt...

Ilyenkor rögtön az van bennem: "Na, én is csak egy bejövős csaj vagyok számára és puszi."

Sokat nem tulajdonítanak ennek szerepet. Természetes, hogy megnézik a pasik a nőket és ez fordítva is igaz, de ez olyan, mintha előttem méregetne egy másik csajt, miután engem méricskélt.

Lehet hülyeség, de zavar, mert nagyon szimpatikus. Tudom, semmi közöm hozzá, de belül attól mégis rossz érzés. Nem tudok mit kezdeni ezzel.

Őszintén, bennetek nem kelt kellemetlen érzést az ilyesmi?

Tény, köztünk semmi sincs, talán soha nem is lesz. Gondoltam egyszer ha úgy adódik összebarátkozok majd vele valamilyen indok által. De lassan elmegy az összes bátorságom az egésztől, mert ez alapján bárki olyannyira bejön neki, mint én. Szóval nesze semmi...

Tudom, tudom. Túlkombinálom, túlreagálom, de nem tudok mit kezdeni, olyan rossz, kellemetlen érzés...:/

2015. okt. 19. 17:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mit tetszikelt? Profilképet? Bejegyzést?
2015. okt. 19. 17:36
 2/11 anonim ***** válasza:
17%

Muszáj

ennyire

széttagolni

egy

ekkora

szöveget

ennyire?

Mellesleg

igen,

túlkombinálod.

2015. okt. 19. 17:39
 3/11 A kérdező kommentje:

Egy képet, amit az idővonalára feltöltött. Máskor is szokott. Talán nem beszélt még soha azzal a csajjal, de na... Engem is szokott, de velem se beszélt még. Olyan is előfordult, hogy egy HP képét lájkolta...

Ilyenkor komolyan megfogalmazódik bennem: Lenne értelme egyáltalán beszélni vele? Lehet csak hülyét csinálnék magamból.

2015. okt. 19. 17:40
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát most tuti hülyét csinálsz magadból.

Szerinted eddig tartogatta magát, várt rád, nem ismerkedett, nem szemezett senkivel, mert örök hűséget fogadott neked, veled, akivel nem is beszél !!!

2015. okt. 19. 17:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Én ezzel tisztában vagyok. Írtam is, hogy mivel semmi sincs köztünk, nincs jogom semmihez. Csupán maga az érzés... Illetve az érdekel, hogy ez másokat is zavar e?
2015. okt. 19. 17:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Hányszor írod még ki? :D Ez hihetetlen. Ennyire beszari vagy elhívni valahová? :)
2015. okt. 19. 17:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, ha tetszik valaki, szerintem természetes, hogy így érzel. Kicsit sérti a hiúságodat, ez amolyan női dolog (bár lehet, hogy férfiak is vannak így vele). Én éppen próbálok nyitni felé, mert ha nem figyelek, elég elutasító tudok lenni. Lehet, hogy nálam már veszett az ügy, de szerintem neked is meg kéne próbálnod beszélgetni vele. Azzal semmi esetre nem csinálsz hülyét magadból (miért is csinálnál?). Lehet, hogy van egy-két lány, aki bejön neki (köztük te), de te erősítheted ezt irántad. A lájkolgatásnak meg ritkán van mély tartalma, nem kell túlreagálni.
2015. okt. 19. 18:04
 8/11 A kérdező kommentje:
#7 Köszönöm :) Igazad van. Te hogyan próbálsz nyitni? Sosem kezdeményeztem még, eddig nálam mindig a pasi tette meg az első lépést. Vannak helyzetek, amikor odamehet az ember az illetőhöz, de én nem állhatom el az útját, vagy nem ugorhatok ki elé, ha összetalálkozunk. :D
2015. okt. 19. 18:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ne használja a f.aszbukot, aki hülye hozzá.
2015. okt. 19. 19:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Úristen. A mai generációk agya helyett valami mutálódott izé nő, amivel nem tudnak mást, csak facebookozni... elbaxott egy generáció ez.
2015. okt. 19. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!