Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka, ha egy lány után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, ha egy lány után sokan érdeklődnek?

Figyelt kérdés

Ha adott egy fiatal lány, aki szépecske, de semmi extra. Átlagosan öltözik, alig sminkel, nem bulizós, inkább csendes.

Ennek ellenére mégis egy csomó ismertebb zenész, extrém sportoló meg egyéb izgalmas, jóképű srác akar járni vele.

És nem csak a tinik, hanem a 25-35ös korosztály, holott kislányról van szó, 21 körül.

2015. szept. 27. 11:24
 1/7 Linó03 ***** válasza:
100%
Akkor az a lány igen különleges. Ha eredendően szép (smink stb nélkül) az nagy vonzerő.
2015. szept. 27. 11:27
 2/7 anonim ***** válasza:

ÖÖ...a 21 év körüli az már NEM kislány!!

Ha nem rólad van szó, akkor meg mit érdekel mások magánélete? Ennyire sivár a tiéd, hogy inkább a máséval foglalkozol?

Sok oka lehet nyilván, ha ennyire érdekel téged, akkor csapd te is neki a szelet, hátha beállhatsz a sorba!

Attól, hogy valami neked "semmi extra", az lehet, hogy másnak meg pont nagyon extra! Erről csak ennyit!

Talán ő tud valamit, amit te nem, lehet, hogy belülről sokkal értékesebb, mint sok más plázap..csa együttvéve!

2015. szept. 27. 11:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy ez a lány normális.
2015. szept. 27. 11:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Attól,hogy kívül átlag vagy,belül lehetsz nagyon is szép és értékes ember,lehet egy kisugárzásod,bájod,ami megfogja az embereket.Én sem voltam soha kimagaslóan szép,de volt néhány igen jóképű,okos pasim.Mind azt mondta,ritka kedves és jó természetű embert ismert meg személyemben.Hogy ezeknek miért szakadt vége,más tészta,de igenis,ha egyéniség vagy,azzal sok mindent elérhetsz.
2015. szept. 27. 11:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Én pont az ilyen átlagosan öltözködő, természetesen szép, csendes lányokért vagyok oda. Szerintem az ilyen típusú lányok a legvonzóbbak. Ha ehhez bármi "extrát" hozzáadunk (pl. túl sok smink, túl sok buli, harsányság, ilyen olyan puccos ruhák, festett haj, szilikon stb.) az csak rontani tud rajta.
2015. szept. 27. 11:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy ki mennyire népszerű a férfiak körében inkább kisugárzás kérdése, és nem a külsőé.
2015. szept. 27. 11:55
 7/7 anonim ***** válasza:
egyéniség...
2015. szept. 27. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!