Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, sokan leszúrnak majd, de akkor is. Benneteket nem zavarna? 21l
Kölcsönösen tetszünk egymásnak egy sráccal. Jó ideje nézegetjük egymást. Fogalmam sincs, hogy akarna e valamit, vagy csak bejövök neki és kész.
De... Nemrég felléptem fb-ra, és látom, 'tetszikel' egy csajt...
Ilyenkor rögtön az van bennem: "Na, én is csak egy bejövős csaj vagyok számára és puszi."
Sokat nem tulajdonítanak ennek szerepet. Természetes, hogy megnézik a pasik a nőket és ez fordítva is igaz, de ez olyan, mintha előttem méregetne egy másik csajt, miután engem méricskélt.
Lehet hülyeség, de zavar, mert nagyon szimpatikus. Tudom, semmi közöm hozzá, de belül attól mégis rossz érzés. Nem tudok mit kezdeni ezzel.
Őszintén, bennetek nem kelt kellemetlen érzést az ilyesmi?
Tény, köztünk semmi sincs, talán soha nem is lesz. Gondoltam egyszer ha úgy adódik összebarátkozok majd vele valamilyen indok által. De lassan elmegy az összes bátorságom az egésztől, mert ez alapján bárki olyannyira bejön neki, mint én. Szóval nesze semmi...
Tudom, tudom. Túlkombinálom, túlreagálom, de nem tudok mit kezdeni, olyan rossz, kellemetlen érzés...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!