Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az életben is ennyire nem tudják elfogadni a hibákat a nők vagy csak a gyakorin nagy a szájuk névtelenül?
Mint említettem van akinél megdől a sztereotípia. Én több olyat is ismertem akinél nem. Embere válogatja de a nők a saját és mások rossz tapasztalataira alapozva bizalmatlanok az ilyen helyzetben élő férfiakkal szemben.
Örülök hogy van akinek nem esik le a karikagyűrű a kezéről ha mosogatnia kell. :)
A saját lakás csak azért fontos, mert nő a nővel nem jön ki. A legtöbb nő állandóan rivalizál egymással, így sem az anyjukkal, sem az anyósukkal nem tudnak együtt élni.
Az első legfontosabb céljuk a saját kuckó, ahol ők uralkodhatnak, és senki nem szól bele a dolgaikba, és senkihez sem kell alkalmazkodniuk. A férfiak meg úgyis rájuk hagynak mindent, mert úgy kényelmes nekik, és a "női dolgok" senkit nem is érdekelnek.
Ezért fontos, hogy ne az anyjával éljen a pasi, mert akkor kapásból el tudnak menekülni az anyjuktól, úgy, hogy nem kell megküzdeni az anyóssal.
Szülőkkel élek, mégis inkább én vezetem a háztartást, mint ők. Fél évig éltem külföldön egyedül, minden nap képes voltam magamra főzni, mosni, etc.
Elmegy a fenébe az összes nő, aki magyaráz itt a szülőkkel együtt élni gáz dologról. Ez egy egyszerű $ mérő, de ők maguk egy mirelit cuccot nem tudnak megcsinálni zacskós rizzsel. Szánalom.
Bezzeg az önálló, aki külön él, de minden nap a kínait eszi, és hazahordja a ruháit mosni anyukának. Elmentek a sunyiba mind, képmutató népség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!