Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen testi hibákat tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen testi hibákat tudnátok elfogadni a másikban?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 8. 11:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha az összkép tetszik, bármilyet.
2016. ápr. 8. 11:46
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha megvan a vonzalom, akkor bármilyet.

Amúgy a mai világban már azért sok hibát lehet orvosolni, a lényeg, h az ember először magának akarjon tetszeni(mert sztem ha valaki nem elégedett a külsejével, nem fogadja el magát, az másoktól se várja el, hogy tetsszen nekik.) pl. nekem tökre be volt horpadva a mellkasom, de egy műtéttel megcsináltattam, vagy totál rosszak voltak a fogaim, de azt is meg lehetett csinálni megfelelő tömésekkel, koronacserével teljesen szép fogsorom van, meg régebben vékony voltam, de már lassan 8 éve folyamatosan edzem, és így már sokkal jobban nézek ki.

2016. ápr. 8. 11:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Elég sok mindent, az egyetlen, ami számomra tuti, hogy kizáró tényező lenne, az a púposság. Persze ha valami folytán a párom már a kapcsolatunk alatt válna púpossá, nem hagynám el, de ismerkedésnél elég nagy hátrány lenne.
2016. ápr. 8. 11:59
 4/10 anonim ***** válasza:
28%

+5kg zsír még elmegy.

Néhány lyukas fog, és kisebb hegek is.

2016. ápr. 8. 12:06
 5/10 anonim ***** válasza:

A barátomnak (tényleg csak egy )picikét eláll a füle,de neki jól áll,mert amúgy egy kifejezetten jóképű férfi. Egy kisebb sebhelyet is el tudok fogadni,ha amúgy nem elhanyagult. Igazából ha megszeretem az illetőt,szinte mindent.

A +5 kiló zsíros ugye nem egy "couch potato"?

2016. ápr. 8. 12:15
 6/10 anonim ***** válasza:
5, nem :)
2016. ápr. 8. 12:21
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Szélesebb csipő vastagabb comb de azert bizonyos hatarokon kívül hasa az ne legyen logobb mell ha nagy max 70 kg
2016. ápr. 8. 12:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem pl. nem fontos, hogy teljesen épek és fehérek legyenek a fogai, amíg nem hiányzik a fele. Az sem zavar, ha jobban szőrösödik vagy több az anyajegye. A túlsúly sem azavr, amíg nem szumóbirkózó alkat. És ezek csak példák a mostani páromról. Aztán a többit most nem tudom megmondani, mert kérdés, milyen hiba és hogy kin van. Pl. most már annyira szeretem a párom, hogyha neadjisten falába, sztómazsákja vagy üvegszeme lenne, akkor is szeretném... de ha frissen randizunk, akkor lehet, hogy ódzskodnék tőle.
2016. ápr. 8. 12:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Apró pocak, petyhüdtség, hiányzó hátsó fog, fogszabályzó, aknés bőr, hegek, foltok nyaktól lefelé, akár egy nagyobb is, nem szőrös anyajegyek, kisebb égésnyom, légmell, esetleg más, ami a hétköznapi élet során nem akadályozza, mondjuk csak egy heréje vagy hallókészüléke van. Sánta, kancsal, végtaghiányos, mikropénisszel rendelkező, tűzfoltos srácok akkor sem tetszenek, ha adnak magukra.
2016. ápr. 8. 14:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Én egyszer randiztam egy lánnyal akinek az egyik kezén 4 ujja hiányzott csak az alsó percek voltak meg. Nem zavart volna. Az már inkább, hogy 3x elvált és az első randin kifejtette, hogy az egyik kollégája a szexpartnere...
2016. ápr. 8. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!