Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is észrevettétek hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is észrevettétek hogy a mai nőkből hiányzik az elfogadás és inkább a hibákat keresik a másikban?

Figyelt kérdés
Az egyik azért nem mert alacsony vagyok a másiknak mert nincs diplomám a harmadiknak mert határozatlan vagyok negyediknek az A baja hogy nincs sok pénzem a következőnek meg az a baja hogy nem vagyok barna Stb Stb. Csak a Hibákat nézik és nem próbálják a jó dolgokat nézni és azt Megszeretni a hibákat meg elfogadni
2015. nov. 1. 13:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Ez inkább csak kifogás.
2015. nov. 1. 13:17
 2/13 anonim ***** válasza:
29%

Amíg fiatalok és 10ezer udvarlójuk van, addig a hibákat keresik mindenkiben ez alap. De majd ha kezdenek megereszkedni a melleik, és már senki sem csapja nekik a szelet, akkor majd azt fogják nézni, hogy mit tudnának szeretni egy amúgy totál lúzer férfiban. Érted?

Minden a kereslet/kínálat törvényei szerint alakul, akárcsak a gazdaságban.

2015. nov. 1. 13:19
 3/13 anonim ***** válasza:
44%
ez az Igazság!
2015. nov. 1. 13:19
 4/13 anonim ***** válasza:
83%

1. Tanulj meg légyszi helyesen írni!

2. Elég szűk látókörrel rendelkezel, ha nem látod át azt az adott dolgot, hogy valójában egyáltalán nem jössz be annak a csajnak. Valamit azért mondania kell a csajnak, hogy lekoptasson téged!

3. Ha valakit szeretünk, akkor azt a hibáival együtt szeretjük.

2015. nov. 1. 13:21
 5/13 anonim ***** válasza:
64%
A kérdésed alapján anyai nagymamám ezek szerint tipikus mai nő, de ő mindenkiben a hibákat keresi, válogatás nélkül. :-)
2015. nov. 1. 13:23
 6/13 anonim ***** válasza:
15%

Bizony,csak ezt tudják nekem is ez a bajom.

Csak a hibát keresik,és aki nem tökéletes annak viszlát...

Ez a mai gond a nőkkel,túlzottan felszínesek és válogatósak... :/

24/F

2015. nov. 1. 13:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha bejössz valakinek, úgy fog szeretni, ahogy vagy, ha nem, akkor valahogy meg kell mondani, hogy miért nem. Nem tudom, nektek elég, ha azt mondja egy lány, hogy nem érez semmit, amiből több lehetne köztetek?
2015. nov. 1. 13:26
 8/13 anonim ***** válasza:
21%
30 év felett a nők már nem keresik a hibákat akkor mondják hogy hol vannak a kedves romantikus férfiak
2015. nov. 1. 13:39
 9/13 A kérdező kommentje:
Ez nagyon nem igaz legtöbbször volt vonzalom kialakult kapcsolat csók szex is volt minden aztán kiderult hogy nincs jó állásom vagy nincs pénzem vagy nincs diplomám vagy észrevett egy testi hibámat vagy méret nem volt elég nagy máris eltűnt érdekes módon
2015. nov. 1. 13:45
 10/13 anonim ***** válasza:
77%

Kamu szaga van ennek a kérdésnek!!!!

Előbb van szex, mielőtt megtudja a másik, hogy mivel foglalkozol, vagy mi a végzettséged, vagy milyen is vagy valójában?

Kit akarsz te átvágni kérdező?

2015. nov. 1. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!