Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek ezt már több lánynál?
A legnagyobb arccal és lenézéssel mennek bulizni a lányok. Aztán kiderül az ALDI-ba pénztárgépet nyomogat. A másik meg melegszendvicset készít egy büfében. Ilyenek a mai lányok többsége.
Ti is tapasztaltátok már ezt?
Én ezt nőként írom, de igen már én is tapasztaltam. Barát-barátnőket találni is nehéz, épp az ilyenek miatt, akik azt hiszik náluk szebb és okosabb nincs a világon.
De elvárásaik viszont igencsak vannak a férfiak felé.. (ismeretségi körömben is ledöbbenten hallgatom őket)
Igen, szörnyű, hogy pénztárosnők és büfés lányok nagy arccal mennek bulizni, ahelyett hogy elásnák magukat. Mit képzelnek magukról? Nem tudják, hogy azoknak van fenntartva a világ, akik apuci pénzéből járnak szórakozni?
egy büfés lány
Ezzel van a baj:
"legnagyobb arccal és lenézéssel"
A semmire van nagy arcuk,és ők csak a legtökéletesebb pasival állnak egyáltalán szóba,mert ők mekkora hercegnők stb...
Ez a gond,mennyi ilyen van istenem,lassan a nők többsége ilyen...
24/F
Egyébként Te mit dolgozol? Mert te írsz lenézésről, de a következő mondataid kissé lenézőek... hogy is van ez?
just askin'
#1-es
"hogy túl nagy az egója,és indok sincs rá,hogy mire föl"
Ha büfé-ruhatár szakos egyetemista, 28 évesen, akkor már van mire föl? Vagy mi lenne az indok a túl nagy egóra?
#3-as vagyok, én pont mostanában gondolkoztam el ezen a témán, mert "lesokkol", mekkora elvárása van akár a barátnőimnek is.
Nem azt mondják, hogy egy hasonló külső adottságú/anyagi helyzetű férfi tetszene nekik és majd közösen megpróbálnak egy jobb életszínvonalat biztosítani maguknak, hanem alap, hogy legyen jóképű, kigyúrt, gazdag stb. Néha engem néznek ki a nekem tetsző féfiak miatt, mert hát nincs autója, lakása stb... Én szégyellem magam a helyükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!