Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen külső dolgot nem tudnátok elfogadni egy nőn?
Figyelt kérdés
2016. jan. 31. 02:32
2/18 anonim válasza:
Anyajegyek, ( a nagy,sötét színű,gusztustalan fajta)
3/18 anonim válasza:
Szerintem az összkép számít akik apróságokkal vannak elfoglalva azok szerintem magukkal nincsenek meg elégedve:)
4/18 anonim válasza:
Erre most írjam azt hogy, ha akkora orra lenne hogy a zuhany alatt egy 100-as Marlborot, el tudna szívni? :D
Talán ha kevesebb vagy több végtagja lenne, vagy ha ronda.
Erre a kérdésre, sok mindent lehetne írni.
Mindenkinek más az ízlése. Pl. valakit zavar a tetoválás, valakit nem.
5/18 anonim válasza:
Összképet nézem, ja, és ne legyen kövér.
8/18 anonim válasza:
Kövérség.
Én se vagyok kövér, úgyhogy jogosan várom el.
9/18 anonim válasza:
Ha farka van.
Egyébként nincs ilyen, max az ápolatlanság.
10/18 anonim válasza:
Hát kövér nővel biztos nem jönnék össze. Tetoválások, pirszingek, extrém színű hajfestés túlzásba vitelétől is kiráz a hideg. A legfontosabb pedig az arc, ha az nem tetszik ,akkor felejtős, de ezt így megfogalmazni nem tudom ,h milyen arc nem tetszik, sokféle arc bejött már, és sokféle nem, azt ha látom az illetőt rögtön eldől, h tetszik, vagy nem. A rossz fogak engem nem zavarnak, mivel jó pénzért meg lehet csináltatni, nekem is rosszak a fogaim(csak 24 vagyok, de már több mint 5 fogamnak annyi), de szerencsére anyagilag jól állok, így mindig ha valami gond van, megcsináltatom, és meg se látszik, h baj volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!