Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen külső dolgot nem tudnátok elfogadni egy nőn?
*ápolatlan arc (fogak, bőr): ma már olyan kozmetikai termékek/módszerek vannak amelyek tudatában nem lehet kifogás a genetika
*kampós orr: tudom ez már genetika kérdése, de ha nő lennék, akkor engem ugyanúgy zavarna és tuti, hogy megműttetném
*kövér testalkat:
nagyjából ez az ami még elmegy: [link]
természetesen a kövérség ellen is rengeteget lehet tenni, főleg ha valaki magának is tetszeni akar és nem kényszerből küzd
*a tetoválást pedig bizonyos mértékben csak abban az esetben fogadom el, ha a személyiségével elégedett vagyok
azzal nincs baj, ha egy nő szereti a tetoválásokat, de a gettó mentalitású, lázadó "white trash" nőkre még csak ránézni sem tudok
12-es.
Ez a nő, akit belinkeltél, igenis szép. Nekem bejön és tetszik. Arcra és alakra is.
Látod, itt jön képbe hogy mindenkinek más az ízlése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!