Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen külső dolgot nem tudnátok elfogadni egy nőn?

Figyelt kérdés
2016. jan. 31. 02:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha szemtengelyferduleses tudom nem tehet rola az adott szemely de nagyon zavaro szamomra
2016. jan. 31. 11:37
 12/18 anonim ***** válasza:

*ápolatlan arc (fogak, bőr): ma már olyan kozmetikai termékek/módszerek vannak amelyek tudatában nem lehet kifogás a genetika

*kampós orr: tudom ez már genetika kérdése, de ha nő lennék, akkor engem ugyanúgy zavarna és tuti, hogy megműttetném

*kövér testalkat:

nagyjából ez az ami még elmegy: [link]

természetesen a kövérség ellen is rengeteget lehet tenni, főleg ha valaki magának is tetszeni akar és nem kényszerből küzd

*a tetoválást pedig bizonyos mértékben csak abban az esetben fogadom el, ha a személyiségével elégedett vagyok

azzal nincs baj, ha egy nő szereti a tetoválásokat, de a gettó mentalitású, lázadó "white trash" nőkre még csak ránézni sem tudok

2016. jan. 31. 11:41
 13/18 anonim ***** válasza:

12-es.

Ez a nő, akit belinkeltél, igenis szép. Nekem bejön és tetszik. Arcra és alakra is.

Látod, itt jön képbe hogy mindenkinek más az ízlése.

2016. jan. 31. 12:50
 14/18 Titusztitusz ***** válasza:
Pl. tetoválást...Meg pircinget, erős sminket...Meg szőrt bármely testfelületén, leszámítva persze a nemiszerv közvetlen környékét...
2016. jan. 31. 12:53
 15/18 anonim ***** válasza:
#13-nak: Igen, nekem is tetszik, pont azért írtam azt, hogy még elmegy. Arcra egyértelműen szép, de még az alakjára sincs nagyon kifogásom, viszont ennél kövérebb nő már egészségügyi szempontból is problémás lehet.
2016. jan. 31. 14:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Én imádom az ilyen kicsit husis nőket. A vékony sovány nők, nem izgatnak fel.
2016. jan. 31. 14:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha két farka lenne az pl már zavarna. De, ha egyszerűen ronda, akkor az is baj.
2016. jan. 31. 17:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem fontos az arc, szóval ha csúnya arca van, nálam az kizáró ok, ugyanígy a dagadt nőket sem szeretem. Egyszerűen undorodom tőlük, és nem csak a külsejük miatt, hanem a viselkedésük miatt is... a legtöbb hisztis, nagypofájú, sértődékeny és buta. Ahelyett hogy lefogynának szidják a vékonyabb lányokat meg irigykednek rájuk. Bleeh undorító.
2016. aug. 29. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!