Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ezek után nem igazán tudom elfogadni az "add lejjebb az elvárásaidat" tanácsot?
Én régebben elég igénytelenül öltöztem, és szociálisan elég retardált voltam, meg nem is épp sportos (pasi vagyok egyébként).
Aztán rájöttem, hogy így nincs jogom elvárni, hogy egy vonzó lány partnernek tekintsen, ezért elkezdtem fejleszteni magam. Megkerestem, hogy milyen ruhák, meg milyen haj áll jól, elkezdtem foglalkozni a helyes étkezéssel és testmozgással, és fejlesztettem a szociális képességeim.
Ezek után hogyan fogadhatnám el azt, hogy "adjak le az igényeimből", csak mert az arcom nem olyan helyes? Ha ennyi erőfeszítést teszek, hogy kinézzek valahogy, akkor miért kéne beérnem olyannal, aki nem felel meg nekem?
Senkinek nem lenne szabad megalkudnia olyannal, akivel nem érzi magát boldognak, a gyerekvállalás miatt főleg nem, mivel egy gyerek elé ez nagyon rossz mintát állít, aki megalkuszik csak azért, hogy legyen gyereke, az önző, és nem a gyerek érdekeit nézi.
Nézd, ha te tettél magadért, jogosan várhatsz el hasonló szintet a partneredtől. Az arc meg olyan dolog, hogy van, akinek ez tetszik, van, akinek az. Nekem a saját anyámmal és a barátnőimmel is eltérő az ízlésünk.
Sehogy, ne add lennebb.
Legy tisztaba a belso es kulso tulajdonsagaiddal, es ha ugy latod, hogy valaki nem erdemel meg teged, akkor hagyd a pi*ba. Nem o lesz az egyetlen, majd jon valaki aki szeretni es tisztelni fog azert amilyen vagy.
Nagyon lesarkítod a dolgokat kérdező. Nem azért kellenek az igények, mert te jobb, vagy rosszabb-helyesebb,okosabb,és bármilyen is vagy!
Azért kellenek,mert nem fogod tudni jól érezni magad olyannal,akiből valami hiányzik.
Az, hogy fejlesztetted magad,esetleg jobbnak érzed a kisugárzásod, a tested, és bármilyen képességeid, az egy plusz pont, de ez teljesen természetes, és csak így tovább.
A lányok ritkán döntenek csak arc alapján. Lehet egy férfi úgy is sármos, ha nem egy brad pitt, de a viselkedése alapján vonzó.
Nemrég randiztam egy sráccal, aki külsőre nem volt az esetem, mégis pár óra alatt az lett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!