Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nektek milyen testi hibátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen testi hibátok van? Mi az amit nem tudnátok elfogadni a másikon? Kort és nemet is írjatok lsz

Figyelt kérdés
2015. aug. 30. 13:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Orrom picit ferde és az egyik fogam picit előrébb áll a másiknál. Gyerekkori terrornak köszönhetően félek a kövérektől :'D, szóval kevés felesleg már problémát jelent. 24F
2015. aug. 30. 13:42
 2/10 anonim ***** válasza:

Kinek mi számít testi hibának. Olyan dolog egy csomó van rajtam, ami nem tetszik kifejezetten.

Azt, hogy mit nem tudnék elfogadni, nem tudom. Simán el tudom képzelni, hogy azt mondom, sosem kezdenék ilyen meg olyan testi hibás emberrel, aztán összeakadnék valakivel, akit mégis elfogadnék.

2015. aug. 30. 14:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mire érted a testi hibát.

Én túl sovány vagyok, de ezt elfogadom a másikon is.

Túlzott kövérséget nem tudnék elfogadni. Ha az átlagnál kicsit molettebb, az nem gond.

2015. aug. 30. 14:25
 4/10 anonim ***** válasza:

ÁItt a mennyiségen van a hangsúly. Ha 50 kg túlsúlya , az nem oké. Ha annyira pattanásos, hogy sorban fakadnak ki, ha csak megsimítom az arcát, az sem. Ha olyan foghíjas, hogy két foga közr három ujjam, szintén.

Azt, ha kicsit túlsúlyos, pattanásos, átlagosan csálék a fogai, minden további nélkül elfogadom. Meg mást is, hiszen én sem vagyok tökéletes, mástól sem várom el.

2015. aug. 30. 14:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát saját magam kövérnek tartom, de elvileg testképzavarom van, problémáim vannak az evéssel, de én ezt testi hibának tartom. Sokat fogytam, emiatt kicsik a melleim :/

Ha iszonyat pattanásos valaki, mint amit előttem is írtak, na azt nem tudnám tolerálni, vagy ha annyira elhízott, hogy az már egészségtelen kategória, és nem tesz ellene semmmit.

2015. aug. 30. 15:14
 6/10 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: 19/L
2015. aug. 30. 15:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Növési csíkok a fenekemen, combomon. Semmivel nem lehet tudtommal eltüntetni. Nem hízástól, hanem hirtelen növéstől, kora tinikorom óta (mindig is nagyon vékony voltam).

Nagyon zavar, mert amúgy nem nézne ki rosszul a hátsó felem úgy gondolom, de iszonyatosan csúnya a csíkokkkal együtt. Szégyellek bikiniben lenni.

2015. aug. 30. 15:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Több, mint 40 kilót fogytam, így nem csak mackós az alkatom még mindig, de lóg a bőröm is. Nem tudom elfogadni, nem tudok strandra járni. Műtét kizárva, vagyonokba kerülne. Simán megértem, ha valaki emiatt nem fogad el, nem tudnék rá haragudni.

Nem jut eszembe olyan, amit nem tudok elfogadni... talán a saját bajom miatt elég elfogadó vagyok, nagyon is. Külsőre legalább is. Inkább a személyiségével fogjon meg! De azért kell, hogy arcra tetsszen nekem.

/F

2015. aug. 30. 16:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Elég komolyan ekcémás vagyok, persze ránézésre nem látni, mert karbantartom. Ennek megfelelően nagyon hajlamos a bőröm kiszáradásra, és a legkisebb sebhely is nehezen múlik el, a vádlimon rengeteg folt van, ezért nem nagyon szeretem az utcán mutogatni a lábaimat. De valószínűleg eltúlzom ezt az egészet, mert még soha egy férfi se tette szóvá.

24/N

2015. aug. 30. 18:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Csámpás a járásom. Ezt el tudnám fogadni egy ellenkező neműnél. (33F)
2015. aug. 30. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!