Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az amit nem tudnál elfogadn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amit nem tudnál elfogadni a másikon?

Figyelt kérdés
Külső adottságokra gondolok, pattanásos bőr, kipattogzott bőr (bikinivonal, láb stb)túlzott szőr arcon például, karon, hason. Írjatok bármit, ami eszetekbe jut!
2010. febr. 23. 16:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
37%

Én fiú vagyok, és nem bírom a lányokon, ha a haja nem tetszik, vagy túl pattanásos. Mellékesen, ha kövér az alapból kizáró ok. Én tudok fogyni ő is tud... Pattanás ellen is lehet tenni, szoval ez is kizáró ok (nem azt mondom, hogy 1-2 itt ott van, az nem érdekel, mert velem is elő elő fordul, hogy van 1, elmúlik jön a következő, de azért vannak határok). A haj , erre találták ki a fodrászokat...Szoval, ha tök átlagosan néz ki, nálam már akkor nyerő lehet valaki, nem kell ahhoz modellnek lennie.

20F

2010. febr. 23. 16:50
 2/15 anonim ***** válasza:
48%
Szakállas nőt, na meg ha lenne rajta egy billenős kamaz, az elég rosszul nézne ki rajta.
2010. febr. 23. 16:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Az igénytelenség. Zsíros haj, testszag, koszos ruha.

Pár kiló plusz vagy a pattanás nem, mert nem csak a külsejét nézem valakinek.

Elsőnek: És pl. ha egy lánynak jó alakja van, de egy betegség vagy a terhesség miatt meghízik, akkor otthagyod?

2010. febr. 23. 16:53
 4/15 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem ha el van hízva a srác.Nem baj ha nem kockás a hasa.Legyen magasabb olyan fél fejjel mint én, én 170 vagyok.

L18

2010. febr. 23. 16:54
 5/15 anonim ***** válasza:

Felőlem akár terhes is lehet.

-Sinbohocka-

6/15 anonim ***** válasza:
52%
Fiú vagyok, én azt nem bírom, ha egy lánynak farka van, az elég kiábrándító tud lenni.
 7/15 anonim ***** válasza:

Én is olyanokat tudnék mondani, amit az első válaszoló. Illetve a hajjal szemben annyira nem vagyok kritikus negatívan. Nehéz nekem olyan - természetesen azért mosott, ápolt - hajat mutatni, ami nekem kifejezetten ne tetszene. De imádom a nők haját, úgyhogy ha valakinek igazán tetszik a haja, attól meg tudok őrülni, ha ránézek. :D

És bár nem adottság, de a testékszerektől hányok.

21/F

2010. febr. 23. 17:00
 8/15 anonim ***** válasza:
Első vagyok.. Nem úgy értem, hogy ha van rajta kis felesleg az oké, lehet még jobban is néz ki vele mint bárki más, én azokat nem bírom egyáltalán, akik úgy néznek ki mint egy ház.
2010. febr. 23. 17:07
 9/15 anonim ***** válasza:
Igénytelenség, alacsonyabb nálam, elálló fül, pattanás, rossz fogak, szeplő..szóval minden, ami ronthatja az ember kinézetét...sokat számít a külső. 23/L
2010. febr. 23. 17:11
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát azt ha vasalná a haját a barátom XD :)
2010. febr. 23. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!