Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amit nem tudnál elfogadni a másikon?
Én fiú vagyok, és nem bírom a lányokon, ha a haja nem tetszik, vagy túl pattanásos. Mellékesen, ha kövér az alapból kizáró ok. Én tudok fogyni ő is tud... Pattanás ellen is lehet tenni, szoval ez is kizáró ok (nem azt mondom, hogy 1-2 itt ott van, az nem érdekel, mert velem is elő elő fordul, hogy van 1, elmúlik jön a következő, de azért vannak határok). A haj , erre találták ki a fodrászokat...Szoval, ha tök átlagosan néz ki, nálam már akkor nyerő lehet valaki, nem kell ahhoz modellnek lennie.
20F
Az igénytelenség. Zsíros haj, testszag, koszos ruha.
Pár kiló plusz vagy a pattanás nem, mert nem csak a külsejét nézem valakinek.
Elsőnek: És pl. ha egy lánynak jó alakja van, de egy betegség vagy a terhesség miatt meghízik, akkor otthagyod?
Én nem szeretem ha el van hízva a srác.Nem baj ha nem kockás a hasa.Legyen magasabb olyan fél fejjel mint én, én 170 vagyok.
L18
Felőlem akár terhes is lehet.
-Sinbohocka-
Én is olyanokat tudnék mondani, amit az első válaszoló. Illetve a hajjal szemben annyira nem vagyok kritikus negatívan. Nehéz nekem olyan - természetesen azért mosott, ápolt - hajat mutatni, ami nekem kifejezetten ne tetszene. De imádom a nők haját, úgyhogy ha valakinek igazán tetszik a haja, attól meg tudok őrülni, ha ránézek. :D
És bár nem adottság, de a testékszerektől hányok.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!