Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az életben is ennyire nem tudják elfogadni a hibákat a nők vagy csak a gyakorin nagy a szájuk névtelenül?
El vagy te tévedve. Az önállótlanság és ha csúnya valaki miért kéne pozitívan értékelni?
Bocs ha nem jövök össze mindenkivel jótékonysági alapon. Hovatovább én gonosz nem istápolok minden pasit aki nem jön be.
Ez neked a nagy száj? Hol élsz?
Amúgy én 24 éves korom óta nem élek otthon fenn tudtam tartani albérletet később saját tuajdonú lakást, kocsit és még karrierben os haladok. Szóval, miért is vegyek a nyakamba egy gyereket (ha azért van szülőknél mert önállóan nem tzd megélni meg mert kényelmes a mamahotel az bizony gyerek).
En sem ertem, hogy miert kene osszejonnom egy emberrel aki meg a szuleivel el, mikozben nekem sajat egzisztenciam van. Szeretek felnezni egy ferfire, namost ha az illeto totalisan onallotlan, akkor megis hogy nezzek fel ra?Majd ha felno es kepes ellatni magat akkor beszelgetunk rola.
A hatarozatlansagol annyit, hogy nincs kedvem egy etteremben 1 oran keresztul arra varni, h o eldontse hogy mit szeretne enni, amig kitalalja hogy hova megyunk es ezek csak a kis dolgok. A nagy dolgokban, tehat letfontossagu kerdesekben is ott fog napokig dilemmazni, hogy hogyan oldjon meg dolgokat es a vegen nekem kene helyette megoldani?
Mikozben o a ferfi, es szeretem a klasszikus szerepeket, tehat egyutt hozzunk donteseket, de ne lamentaljunk mar hetekig, es a vegen benyogi, hogy "dontsd el te". Ezek alap dolgok egy kapcsolatban, de nyugi mert kismillio no van akinek ez bejon, aki ezt keresi oket hivjatok hazi sarkanynak control freak-nek.
Szoval a remeny hal meg utoljara, leven mindenki kell valakinek, csak valaki hasonszoszut kell keresni azaz egy csajt aki a szuleivel el, onallotlan. Nem nehez talalni.
Ha férfi vagy, akkor jogod van nőies nőt választani. (kedves, támogató, gyengéd, gondoskodó, nem hisztiző, kompromisszumkész, házias, szerény, szép)
Ha nő vagy jogod van férfias férfit választani. (céltudatos, határozott, ambíciózus, életrevaló, okos, találékony)
Az ideális kapcsolatban a férfi jobban szereti a nőt, de a nő jobban tiszteli a férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!