Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az életben is ennyire nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az életben is ennyire nem tudják elfogadni a hibákat a nők vagy csak a gyakorin nagy a szájuk névtelenül?

Figyelt kérdés
Ha határozatlan vagy nem kellesz ha nem Vagy elég helyes jön a leszólás ha anyukáddal élsz 30 évesen jön a szidás milyen önállótlan stb.
2016. máj. 8. 11:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
62%

Az életben, ennél sokkal rosszabbak. Csak ott báránybőrbe bújnak, azok is, akik itt visítanak.

Sose állj szóba olyannal, amelyik nem közli elöre a tarifát! És sose nősülj meg!!!

2016. máj. 8. 13:03
 12/25 anonim ***** válasza:
41%

Nőkről beszélnénk, alapvető hogy ennyire sem tudják elfogadni a hibákat.Erről beszélek már elég sok éve ezen az oldalon is.

Kergetik a nők a tökéletes férfit,aztán pofára esnek és sírnak,mert nem találnak olyat,és jajj nekik milyen nehéz és blablabla...

Olyat soha nem is fognak találni,mivel egyetlen ember sem tökéletes,mindenkinek vannak hibái...

Ezt el kell tudni fogadni.

24/F

2016. máj. 8. 13:08
 13/25 anonim ***** válasza:
26%
Egyetértek #11-gyel. Ha férfiak elvárják a törődő, gondoskodó, igényes, szép nőket, akkor ezek a nők miért ne várhatnák el, hogy a férfi legalább határozott, ambiciózus legyen?
2016. máj. 8. 13:12
 14/25 anonim ***** válasza:
65%
Még mindig ez az idióta sztereotípia a menő, hogy aki a szüleivel lakik 20-on vagy akár 30 évesen, az önállótlan? Majd hülye lesz kidobálni albérletre pénzt, ha otthon tud spórolni. Önálló életbe semmiség belerázódni ha esetleg külön költözik az ember. Mi nagy kaland van abban,hogy magamra főzök, mosok, dolgozom, elintézem ezt azt? Semmi.
2016. máj. 8. 13:23
 15/25 anonim ***** válasza:
47%
Álszent népség, 40 ezerért szétteszi az összes....
2016. máj. 8. 14:08
 16/25 anonim ***** válasza:
86%

Utolsó egyetértek veled, 13 évig több száz km-re laktam szüleimtől, 5 éve ismét itthon lakom. Munkahelyem 40 percre van busszal, de ha ott bérelnék a "közelben" lakást a gatyám is rámenne, nevetnem kell még egy szoba+rezsi is 60e Ft-től indul, kösz nem!

Erre rájönne a parkolás költsége, ezért is járok inkább busszal most is, az olcsóbb a parkolás díjánál és a benzinről nem is beszélve. Osztottam szoroztam, de nekem 90 000-et havonta nem ér meg (5 év távlatában 5 millió Ft), hogy egy nagyképű busa nagyobb valószínűséggel kapja be a horgom.

Számtalan "értékes" hölgytől megkaptam a jelzőt önállótlan, magáról gondoskodni képtelen anyuci szeme fénye. Mindezt persze olyantól, aki a szüleivel él, életében nem volt 1 hétnél tovább a szülői háztól egy kőhajításnyi távolságnál messzebb. Főzni 10-ből 9 mai "modern" nő nem tud, igaz én sem vagyok egy Benke László, de azért alap dolgokat 13 évig elkészítettem magamnak.

2016. máj. 8. 14:11
 17/25 anonim ***** válasza:
61%

tibcsi052 jó az 10-20 ezernek is!

Valamiért Magyarországon divat a nők között azt hinni, hogy a saját ház és lakás alapvető joga mindenkinek, függetlenül az anyagi helyzettől. Meg kell nézni, hogy nálunk messze fejlettebb országokban sincs így, nemhogy itt a szegénységben hitelországban.

2016. máj. 8. 14:17
 18/25 anonim ***** válasza:
41%

Szóval határozatlan vagy, nem vagy helyes és ezt te írtad ki, mert otthon laksz:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

2016. máj. 8. 14:45
 19/25 anonim ***** válasza:
37%

"hogy a saját ház és lakás alapvető joga mindenkinek"

Szerintem azzal is messze boldog a legtöbb nő ha nem otthon lakik a pasi hanem albérletben akár többedmagával.

Persze senkinek nem kötelező albérletre kidobni a pénzét de egy nő se köteles a takarító és kiszolgáló személyzetet egy személyben biztosítani a munkája mellett. Amíg egy pasinak amellett hogy otthon lakik kivan nyalva a hátsója a nők jogosan tartanak az együttéléstől. Ha magára főz mos takarít akkor természetesen a sztereotípia nála megbukik.

De tegye a szívére minden itt panaszkodó pasi a kezét és gondolkozzon el azon hogy mit is várna el a párjától egy kapcsolatban. Ha tévedtem az ingyen házinéni gondolatával elnézést.

Ezen felül már mindent leírtak amit én is igaznak tartok.

2016. máj. 8. 16:42
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

19-es.

Bármikor megcsinálom magamra az összes házimunkát,mindent,köszönöm :)

24/F

2016. máj. 8. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!