Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok. Három srác közül kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Három srác közül kéne választanotok. Mindenben egyformán normálisak, csak 1-1 dologban térnek el. Melyik választanátok?

Figyelt kérdés

1. Ő csak kétkezi munkát végez, amivel még átlagosan sem keres, viszont magas és intelligens.

2. Ő csak 170 magas, de jól keres és ugyancsak intelligens, elég eszes.

3. Ő nem túl intelligens, de jámbor és a megélhetéssel sem lesz soha gondja, mert a családjának jól menő vállalkozása van. Sportos, edzett, férfias testalkata van.

2016. máj. 8. 00:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát a kérdés elolvasása után azt mondtam volna, hogy a 2-es a befutó. De utána láttam, hogy azt írtad, hogy szexista, így ő kiesik a képből... A másik kettőről is jobb lenne többet tudni, mert ha róluk is kiderülnek ilyenek, akkor egyiket sem választanám!

Amúgy nálam a magasság nem számít, mert 158 centi vagyok. Szóval egy 160 centis férfi is elég nekem. A testalkat szintén nem számít. Az összes exem átlagos vagy duci volt.

Megélni meg a saját fizetésemből élek, nem a pároméból, szóval ugyancsak mindegy mennyit keres. De cserébe azt elvárom tőle, hogy ő se akarjon az én fizumból megélni! Tehát annyi keresete azért legyen, hogy az alapvető dolgokat meg tudja venni. Ha annál több van neki, az már az ő dolga, úgyis magára fogja költeni, nem rám, szóval nem oszt, nem szoroz.

30/N

2016. máj. 8. 11:11
 22/30 A kérdező kommentje:

20-as

Őszintén? Szerintem mi teljesen általánosíthatóak vagyunk.

Mondjuk az nem igaz, hogy kizárólag a szex érdekelne minket, de a szex mindannyiunkat érdekel. Szerintem ezzel nincs is gond.

Amúgy rajtad, meg egy szerelmet emlegető lányon kívül mindenki tudott választani. Akármennyire is nem tetszik, a világ felszínesebb annál, mint ami a szerelmes regényekben van.

Ugyan utólag mindenki szereti belemagyarázni, hogy ez vagy az a lelki társa volt, de mikor összejöttek, akkor csak egy nem rossz pasi és egy egész jó csaj voltak egymásnak.

2016. máj. 8. 11:11
 23/30 A kérdező kommentje:

Bocs, hogy közbevetek egy off kérdést, de tényleg olyan gyakran fordul elő, hogy egy srác a barátnője pénzéből akar... bármit is?

21-esnél láttam ezt most, de több lány is írt hasonló elvárást más kérdéseknél.

2016. máj. 8. 11:13
 24/30 anonim ***** válasza:

Igen van. Nem csak nőknél van aranyásó effektus.

Mi ihlette ezt a kérdést (mármint az eredetit - 3 jelölt)?

Mint írtad te is, hogy lehetne még árnyalni a három ember jellemét, talán tényleg kéne.

Pl.: nekem az utolsó nem szimpatikus ennyi információ után.

2016. máj. 8. 11:33
 25/30 A kérdező kommentje:

Igen 24-es, erre közben rájöttem magam is.

Magam sem tudnék fordított kérdésnél kiállni bármilyen választás mellett.

Leginkább csak fel akartam mérni, hogy a nők által alacsonynak tartott magasság valóban kompenzálható-e.

Rosszul belőtt gondolatkísérlet volt.

Mea maxima culpa

2016. máj. 8. 11:43
 26/30 anonim ***** válasza:

Én voltam, aki a szerelmet emlgettem és a kérdésre is válaszoltam. De akkor elmondom mégegyszer: a 3. kizárt, ha buta. Ha a 2. szexista, akkor ő is. Marad az 1., de tudod attól hogy neked ilyen szegényes az érzelmi életed, nem biztos, hogy mindenki másnak is. Lehet pl olyan embert is találni aki bejön külsőre, pénzügyileg és belsőre is. Aki meg intelligens az feljebb tud lépni a munkában. Sőt még durvábbat mondok. A normálisabb embereknek nem létszükséglet a párkapcsolat. Szóval ha a 3 lehetőségből egyik sem elég jók nekik, akkor inkább egyedül maradnak, mint hogy a szrba belemenjenek. Durva, mi? Nekem volt már nagyon magas de nem kigyúrt pasim, most viszont így látásból nagyon tetszik valaki aki alig olyan magas mint én, de nagyon szexi. Erről ennyit.

Amúgy meg ha az oké, hogy a férfiakat csak a szex érdekli, akkor azon miért vagy megsértődve, hogy a nőket meg a kinézet és a pénz (ami szintén nem igaz, mert vannak nálad sokkal gazdagabb nők és nem is ismered mindegyiket)?

2016. máj. 8. 11:51
 27/30 A kérdező kommentje:

Kissé túl indulatos vagy 26-os. Nem fogom felvenni ezt a kesztyűt, csak az utolsó mondatod 2 pontjára reagálnék.

Idézek magamtól:

"Mondjuk az nem igaz, hogy kizárólag a szex érdekelne minket, de a szex mindannyiunkat érdekel."

"...én tényleg úgy látom, hogy a nők számára a legfontosabb a kinézet, majd az anyagi javak. Ezek a saját tapasztalataim, de nincs is ezzel bajom, elfogadtam."

De amúgy köszönöm a válaszod.

2016. máj. 8. 11:57
 28/30 anonim ***** válasza:

Micsoda indulatok:D

Lemaradtam, hogy jött ide a szex!? Mindegyis...

Speciel én nem akartam a kérdezőbe belekötni, csak választ formáltam a rendelkezésünkre bocsátott információkból, és itt jegyeztem meg azt hogy részletezni kéne. Viszont gondolom, hogy túl személyes lenne, ezért nem teszi meg.

Annyit mondanék még, hogy persze vannak sztereotípiák, de azért lássunk már mögé.

Van aki az informatikus szó hallatán egy undorító nyeszlett egész nap a gép előtt ülő, játszó kisfiút képzel el. Hát nagyon nem erről van szó, az megint más kérdés, hogy sok fiú hiszi azt hogy infos, mert szeret stratégiai és csapatépítő játékokkal játszani (amúgy nő létemre szerintem is van egy-két jó játék), de programozni nem tud. Meg majd jönnek az olyan üzenetek nekem, hogy informatikus=pénz és hogy ezért választanám a kettest...annyi igaz, hogy egy JÓ infos sokat tud keresni, de én nem ezért választanám őt. Hanem mert tetszik a logikus gondolkodás ami (általában) jellemzi őket, persze ez ennél számomra kicsit összetettebb meg több mindenből tevődik össze. A magasság kérdés: én 165cm vagyok, 170 szerintem nem alacsony, de kinek mi ugye. A kompenzálás meg hát istenem, nem bűn.

Na azt hiszem jól kiveséztem:)

2016. máj. 8. 12:18
 29/30 Noblesse Oblige ***** válasza:

Oh, hoó!

Így akkor a 2-es a főnyeremény lenne, ha nem lenne szexista. :(

De a szexista pasik pont lenézik a magas lányokat.

Én is magamnak való introvertált vagyok és kreatív. Nem fontos az esküvő sem.

Szóval szinte minden passzol.

Mondjuk a szexizmus az egy nagyon érdekes dolog. Még egy férfi ezen a vonalon van jó, jó. Érezheti a felsőbbrendűségét a nővel szemben, amíg a nő ellenségesen lép fel, vagy tűri ezt szegény alázattal. De a szexizmusnak az a nagy rákfenéje, hogy sajna egy kétélű fegyver! Szóval ha egy nő megunja a majomkodást és felül a szexista vonatra akkor abból a vagonból a férfiak kénytelen lesznek kivetődni! A szexizmus csak addig buli amíg lehet vele a gyengébbik nemet piszkálni. De amint a gyengébbik nem inkább csatlakozik a partihoz, máris a férfi lesz kihasználva és piszkálva.

2016. máj. 8. 20:10
 30/30 anonim ***** válasza:
2-est választottam volna, de így inkább a 3-asra teszem a voksom.
2016. máj. 8. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!