Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok. Három srác közül kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Három srác közül kéne választanotok. Mindenben egyformán normálisak, csak 1-1 dologban térnek el. Melyik választanátok?

Figyelt kérdés

1. Ő csak kétkezi munkát végez, amivel még átlagosan sem keres, viszont magas és intelligens.

2. Ő csak 170 magas, de jól keres és ugyancsak intelligens, elég eszes.

3. Ő nem túl intelligens, de jámbor és a megélhetéssel sem lesz soha gondja, mert a családjának jól menő vállalkozása van. Sportos, edzett, férfias testalkata van.

2016. máj. 8. 00:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

"mert egy férfi önbecsülését nagyon alátudja ásna, ha nő valamiben jobb, mint ő."

AKkor tanulja meg férfi módjára kezelni, mert olyan nincs, hogy mindenben ő a jobb :)

2016. máj. 8. 00:55
 12/30 anonim ***** válasza:
Mivel nálam az ész áll az 1. helyen, 2. helyen az hogy, mi a munkája, ami nem függ össze az anyagiakkal, 3. helyen az hogy, hogy néz ki, ezért a 2. Mellesleg 165 cm vagyok, úgyhogy nekem nem lényeg, hogy magas legyen.
2016. máj. 8. 01:52
 13/30 anonim ***** válasza:
Az 1-es,vagy a 2-es,amelyikbe bele tudok szeretni.163 centihez nekem elég a 170.
2016. máj. 8. 02:23
 14/30 anonim ***** válasza:
Az 1-est vagy a 2-est.
2016. máj. 8. 08:22
 15/30 anonim ***** válasza:

Nem gond a kétkezi munka, ha normálisan keres. Volt ilyen pasim, tetőkön dolgozott, viszont normális fizetése volt.

Én 2diplomával, normális fizetéssel, saját (banki hiteles) lakással sztem joggal várom el, h a pasim is normálisan keressen, ahogy én. Nem várok el többet tőle, mint magamtól. Pont ezért nem érzem magam rosszul, hogy van elképzelésem, mennyi pénze legyen. Nem pénzéhes cafka vagyok, csak azt várom mástól, amit magamtól is. Első diplomás voltam a családban, 1 félév kivételével adtam haza az egyetem alatt, nem a szüleim tartottak el. Nekem a 2. lenne a legideálisabb, ha csak ezeket a tulajdonságokat nézzük.

2016. máj. 8. 08:53
 16/30 anonim ***** válasza:

A kettesről mit lehet még tudni? :)

Haja/szeme milyen? Kedves e?

Milyen témákban jártas? Érdeklődő természet? Szemüveges? :3

Mellesleg mi az hogy "csak 170 cm"...ezt úgy írod, mintha 140 cmes lenne :")))

2016. máj. 8. 09:21
 17/30 A kérdező kommentje:

Oké, bevallom férfiasan, hogy nagyon nem számítottam rá, hogy a 2-es ennyire népszerű lesz.

Valószínűleg túl kevés infót adtam meg róla ahhoz, hogy kellőképp árnyaljam a képet.

A 2-es srác átlagos testalkatú, szőkés-barna hajú, zöld szemű, a munkához visel szemüveget. Magának való, introvertált személyiség, nem szeret bulizni, táncolni, viszont káros szenvedélyektől is mentes.

Kissé szexista, de kreatív és jó a humora.

Informatikusként dolgozik, vannak tervei, de pl. házasságellenes alig képes szerelembe esni.

2016. máj. 8. 10:03
 18/30 anonim ***** válasza:

Még mindig a kettes a nyerő:Ddd

Mondj valami negatívat is, kérlek!

És attól még hogy nem házasság párti attól még szeretne egy társat?

2016. máj. 8. 10:16
 19/30 anonim ***** válasza:
2-es. A szexista részt meg a szemüveget éleszámítva az én párom is pont ilyen.
2016. máj. 8. 10:36
 20/30 anonim ***** válasza:
Ha a nőket ennyire általánosítod, akkor gondolom, egyetértesz, hogy a férfiak is ugyanennyire általánosak és egyformák, pl őket meg csak a szex érdekli mindig.
2016. máj. 8. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!