Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha választanotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha választanotok kéne, melyik lenne jó pasitoknak ezekből az infókból?

Figyelt kérdés

1. srác:

Visszafogottabb, nem olyan kemény természetű (nem is egy papucsállatka), de marha izmos, átlagtól jobb képűbb valamennyire, rendes, okos egyetemista, de néha bebambul meg idióta lesz. Haverjaival néha elmegy szórakozni, hülyülni, dumálni. Csak pár barátnője volt de az se tartott soká más-más okok miatt. (ebből valószínűsíthetően szűz)

2. srác:

Sokan ismerik, mert csak úgy lövi az egyik poént a másik után, sokat bulizik, heti 1x-2x berúg, elég vékony, alacsonyabb az előzőnél, átlagtól aránytalanabb a feje, nem egy nagy ész (van egy szakmája azért), de a csajok elcsábításához ért a legjobban, kissé bunkóbb, sok barátnője volt, ebből kifolyólag nyilván nagyon tapasztalt.

3. srác:

Ő is visszafogottabb, nincs benne sok erő-kisugárzás, kissé félénk az új emberekkel, de hatalmas érzelmi világa van, nem szeret sokat kimozdulni, verseket ír néha, óriási zongora tehetség, elég eszes, nem olyan magas, vékonyabb, átlagosan néz ki, nem volt még barátnője (szinte biztos szűz), csak néhány igaz barátja van. Gazdagabb fajta, van pénz mindenre bőven, de ezzel sosem vágott fel.

Nah?

Melyik kéne, miért?

Vagy egyik sem tetszik, és a szuper-tökélyre vágytok?

Ha egyik se kéne pasinak, akkor melyik a legszimpibb?

Tegyük fel hogy 20-25 évesek.

2012. nov. 24. 15:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

"Gazdagabb fajta, van pénz mindenre bőven"

Azt hiszem megvan a nyertesünk :)

2012. nov. 24. 15:07
 2/20 anonim ***** válasza:

A harmadik kicsit olyan típus, mint az első barátom volt (csak neki voltak tapasztalatai az ágyban is, meg szeretett szórakozni járni, szervezkedni, és igen, nem bélyeggyűjteménnyel csábított fel magához, hanem a verseivel :) ), őt még mindig nagyra tartom, tisztelem, kedvelem, szerintem egy ilyennel nem lőnék mellé.

A második típus egy nagy, szenvedélyes, de szenvedéses kapcsolat volt, az elsővel még nem volt dolgom.

Választani azonban személyes benyomás, beszélgetések alapján választanék, de csak a szimpla szimpátia is ez alapján dőlne el. Az elmondások alapján azt hiszem, a harmadik típussal tudnék a legtöbb dologról beszélgetni, a másodikkal max. bulizni, flörtölni lehet, az elsőről nem írtad, mit szeret, mi érdekli igazán.

2012. nov. 24. 15:13
 3/20 A kérdező kommentje:

xD

am nem hisze, hogy ennyire unatkozna a sok ember hogy ezt elolvassa, inkább én unatkoztam, meg kicsit kíváncsi vagyok

2012. nov. 24. 15:13
 4/20 anonim ***** válasza:
61%

2. semmiképp sem. Az már rosszul kezdődik,hogy hetente lerészegedik. Az meg a másik,hogy a csajok elcsábításához ért.

Az 1. szinte tökéletes. Meg a 3. is...Imádom a zenét,szóval ha tud zongorázni akkor az nálam már fél győzelem. És milyen romantikus lenne már,ha írna nekem verset :) Szóval 1. vagy 3.

2012. nov. 24. 15:15
 5/20 A kérdező kommentje:
az első én vagyok am xD (a marha izmost leszámítva mert az még alakul :D sajnos csak havi 1kilót enged fel magára az emberi test) és am animézek, filmezek, bírom az úszást, asztali teniszt, és ugye a testépítésre kattantam rá pár hónapja :P A biológia és a pszichológia ami igazán érdekel a tudományok közül.
2012. nov. 24. 15:15
 6/20 A kérdező kommentje:
4es, de mi lenne ha a határozottsága elbűvölne, míg a másik 2 srác nem tűnik ki annyira a tömegből?
2012. nov. 24. 15:16
 7/20 anonim ***** válasza:
a 2. vagy a 3.
2012. nov. 24. 15:17
 8/20 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Találkoztam már ilyen sráccal,nem is eggyel. :) De annyira nem hagytak nyomot bennem. Azt hiszem,jobban tetszik ha nem tűnik ki a tömegből,mert ha az összes csaj rá figyelne,akkor picit féltékeny lennék. :) + Tudnám róla,hogy nagy nőcsábász,akkor meg főleg. És az hosszútávon nem vezet jóra.

2012. nov. 24. 15:22
 9/20 anonim ***** válasza:
1. vagy 3. mindenképp, mert nekem egy kedves, okos srác kéne, aki nem iszik és nem volt száz baratnoje .
2012. nov. 24. 15:49
 10/20 anonim ***** válasza:

"sokat bulizik, heti 1x-2x berúg"...hát sztem az már régen rossz, ezek a tipikus partiarcok, akiket most imádnak a lányok, de pár év múlva nem lesznek sehol.

"sok barátnője volt, ebből kifolyólag nyilván nagyon tapasztalt"...az hogy sok emberrel összefekszik valaki nem teszi sztem tapasztalttá.

Én pasiként a 2.-at gáznak tartom, a 3.-at meg nyominak, de neki a pénz segíthet.

De összességében nemtom mit számít az h valaki szűz e vagy sem :D

2012. nov. 24. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!