Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha választanotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha választanotok kéne, melyik lenne jó pasitoknak ezekből az infókból?

Figyelt kérdés

1. srác:

Visszafogottabb, nem olyan kemény természetű (nem is egy papucsállatka), de marha izmos, átlagtól jobb képűbb valamennyire, rendes, okos egyetemista, de néha bebambul meg idióta lesz. Haverjaival néha elmegy szórakozni, hülyülni, dumálni. Csak pár barátnője volt de az se tartott soká más-más okok miatt. (ebből valószínűsíthetően szűz)

2. srác:

Sokan ismerik, mert csak úgy lövi az egyik poént a másik után, sokat bulizik, heti 1x-2x berúg, elég vékony, alacsonyabb az előzőnél, átlagtól aránytalanabb a feje, nem egy nagy ész (van egy szakmája azért), de a csajok elcsábításához ért a legjobban, kissé bunkóbb, sok barátnője volt, ebből kifolyólag nyilván nagyon tapasztalt.

3. srác:

Ő is visszafogottabb, nincs benne sok erő-kisugárzás, kissé félénk az új emberekkel, de hatalmas érzelmi világa van, nem szeret sokat kimozdulni, verseket ír néha, óriási zongora tehetség, elég eszes, nem olyan magas, vékonyabb, átlagosan néz ki, nem volt még barátnője (szinte biztos szűz), csak néhány igaz barátja van. Gazdagabb fajta, van pénz mindenre bőven, de ezzel sosem vágott fel.

Nah?

Melyik kéne, miért?

Vagy egyik sem tetszik, és a szuper-tökélyre vágytok?

Ha egyik se kéne pasinak, akkor melyik a legszimpibb?

Tegyük fel hogy 20-25 évesek.

2012. nov. 24. 15:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
AZ 1.!!!! :$ kell már egy olyan!
2012. nov. 24. 16:17
 12/20 anonim ***** válasza:
Ez most egy kicsit túl egyértelmű kérdés volt nem gondolod? :D Persze, hogy az első, az szinte tökéletes...mondjuk az izmos pasikat nem szeretem, csak azt az éppenhogy látszódik egy kis izom típust, de azért ennyit még elnézek egy pasitól. A hűdekemény pasikat eleve nem szeretem, mivel eléggé elnyomva érezném magam.
2012. nov. 24. 16:22
 13/20 anonim ***** válasza:
Az 1., de attól függ milyen okok miatt szakítottak.
2012. nov. 24. 19:36
 14/20 anonim ***** válasza:
Egyik se! :D Mikor elkezdtem olvasni a 3.-at, azt hitttem ő lesz az "igazi", de nem :D bár a zongorás rész előttig minden igaz a barátomra :) Meg az is, hogy szűz (volt) és nem volt barátnője :D de nem szeretem a gazdag pasikat, mert ők azt hiszik "megvehetnek".
2012. nov. 24. 19:42
 15/20 anonim ***** válasza:

1-es. Bár az, hogy marha izmos, az rossz pont... De jobb, mint a többi: nekem nem kell bulizós, kissé bunkó és túlságosan bezárkózott fiú sem... ezek a tulajdonságok taszítanak.

Mindenki a maga számára tökéletesre hajt, azt hiszem te se lennél együtt olyannal, akit ki nem állhatsz és még taszít is, ez teljesen rendjén van, senki nem akarja tönkre tenni az életet hosszú távon egy unszimpatikus párral...

2012. nov. 24. 19:43
 16/20 anonim ***** válasza:
első vagy a harmadik:)
2012. nov. 24. 21:42
 17/20 A kérdező kommentje:
azért lett rossz vége az egyiknek mert kissé antiszoc volt a lány, nem illett hozzám, a másik meg kiderült hogy bunkó, lesz@r és előttem csapkodja egyik fiú haverja seggét. Szépnek szépek voltak de nem volt oké egyik sem. Még lehetett volna pár kb 100%os lehetőség messze lakó lányoknál, de nem éltem vele... Egyik sem volt 15-nél idősebb :/ Most kezdtem az egyetemet, itt meg túl éretlennek tartanak, faxa...
2012. nov. 24. 21:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha csak ebbol a harombol lehet valasztani, akkor az egyes, de igazabol valhogy a harom kevereke lenne jo. Nekem.
2012. dec. 21. 14:49
 19/20 anonim ***** válasza:
1. vagy 3. Ha hosszúhajúak..:D
2012. dec. 21. 15:00
 20/20 anonim ***** válasza:
1 vagy 3-ik, de ez meg sok mindentol fug.Azert ne legyen nagyon izmos se.
2012. dec. 21. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!