Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Havi 100 ezer ft elég egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi 100 ezer ft elég egy pénzes nőnek?

Figyelt kérdés

Ennyit kapok kézhez de ezt a pénzt oda tudom adni a barátnőmnek mert szüleim eltartanának.

Nagyon nem megy az ismerkedés nagyon csúnya vagyok így gondoltam pénz miatt legalább találhatok egy ilyen pénzes nőt.

Találhatok ennyiből egy gold digger csajt?

2016. máj. 7. 11:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#10 biztos fake. Ilyen nem vallalja fel ezt
2016. máj. 7. 12:50
 12/17 anonim ***** válasza:
91%

Te most viccelsz?

Jól kereső, önálló nő vagyok, külföldön élek. A havi ruhatár-frissítésem kerül kb. ennyibe, és akkor még nem ettem, nem mentem el kiállításokra, színházba, termálfürdőbe, egyéb rendezvényekre, nem vettem magamnak könyveket, parfümöt, semmit...

2016. máj. 7. 13:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Arra elég hogy támogatsz egy nőt havi 100 al és akkor 4 x lefekszik veled ezért. Vannak ilyen lányok én hallottam ismerős pasitól. És szép fiatal lányokról van szó akik akár 50-60 évessel is elmennek egy 20 asért. Így 100 ért már találhatsz normalist is akinek csak te leszel. De ez nem a pénzéhes kategőria hanem aki nem jön ki a pénzéből és bevállal ilyesmit. De a pénzéhes nők akikre gondolsz ott kezdődik hogy havi 500 ezer plussz draga éttermek drága programok, nm fognak sétálgatni veled,ingyen... Mert egy pali is elkölt rád havi 100 ezret ha éttermekbe ide oda visz és abban még nincs benne a sex.

De a lényeg olyat aki meg van szorulva találhatsz

2016. máj. 7. 14:33
 14/17 anonim ***** válasza:

Havi 500 ezret is adhatsz akkor sem kellenél

"szüleim eltartanak" :D hány éves vagy???

Ne haragudj egy önállótlan pasi nekem szóba sem jöhet,aki anyjáékból él.

Engem nem zavar ha vki a szüleinél lakik,nehéz egyedül egy albit fent tartani,de hogy szülei tartják el,közben keres,nagyon gyerekes hozzá állás. Nőt nem, vmi kislányt biztos találsz.

2016. máj. 7. 15:37
 15/17 anonim ***** válasza:
10-es gold digger kommentelő távozott a gyakorisok táborából!Béke poraira-)
2016. máj. 7. 17:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Nehogy már 100.000 ft ne legyen elég egy nőnek :D

Sok nő nem is keres ennyit egy hónapban. Ismertem olyat aki havi 70ért dolgozott.

2016. máj. 8. 11:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Pénzéhes barátnőnek ez nagyon kevés. 100e zsebpénz még ok, de te ezen felül egy vacsorára nem tudnád elvinni, se szórakozni, se utazni, se ajándékot venni neki.. ráadásul a szüleid tartanának el? Az nagyon gáz, igazából már innentől bukó az egész.

Jobban jársz, ha időnként egy 20asért meglátogatsz egy kedves lányt.

2016. máj. 8. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!