Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a férfiak hogy minden nőnek pénzes pasi kell?
A kérdésben benne a válaszod. Ez is egy olyan általánosítás, mint az, hogy minden pasi csak azt akarja. minden nő k*rva, minden férfi p*cs, minden férfi csak azt akarja, minden férfi disznó, a férfiak hűtlenek, stb. Ezek ilyen általánosságok, amiknek nagyon nagy részben van valóságalapjuk manapság, sajnos. Persze vannak kivételek, mint pl. Te, a szabályt erősítvén.
Egyébként üdv a szép új világban! (Bár lehet, régen sem volt másképp.)
Sajnos a mai világban az a "menő". Se én, se a Párom nem vagyunk eleresztve, még tv-nk sincs :D néha jó lenne, ha több lenne persze, vennék divatos cuccokat stb, DE BOLDOGOK vagyunk és ez a lényeg, és keményen dolgozunk érte (bár én még tanulok), hogy többre vigyük..
Vannak még a normális értékek szerint nevelkedett fiúk, bár sajnos a mostani tinik között egyre kevesebb. Én 22 vagyok és jópár ilyen fiút ismerek, a fiatalabbak közt már kevesebbet sajnos.
Remélem te is megtalálod, azt, akinek fontosabbak a nem anyagi javak :)
Ez olyan, mint a cigánybűnözés. Nem minden cigány rossz, sőt, van amelyik többet ér, mint 10 magyar. De mivel 90%-uknak köze van valamiféle komolyabb kihágáshoz/erőszakos cselekményhez/asszimilációs ellenálláshoz, így a "többség dönt" elven úgy is kezeljük őket (mi magyarok), mint lusta és számító embereket.
Ezzel nem a rasszizmusról akartam beszélni, hanem a hasonlatról. Ugyanezt mondhatnánk arról is, amit a nők gyakran hangoztatnak. "Nem a külső számít". Aztán amikor véletlenül maghallod mit beszél a barátnőjével az ominózus hölgy, mégis előjön, hogy ez közel sem igaz, sőt, elsődleges. Én olyanról még nem hallottam, hogy egy szegény/nem jóképű pasival "se veled, se nélküled" kapcsolata lett volna egyetlen nőnek is. Ez mindíg csak a gazdagok, bunkók és jóképű parasztok kiváltsága. Mert azokhoz mindíg visszamennek.
Csak azok, akik sikertelenek, és kifogás kell nekik. Basszus, ha beteszem a lábam a városba, nem nagyon látok pénzes embereket, ellenben tök sok pár van. Aztán meg hány pénzes pasi van, ehhez képest hány nő? Azt hittem, válság van, és egyébként se vagyunk az a hú de fejlett ország, érdekes, hogy a pasik szerint mégis mennyi gazdag ember él nálunk :O /tulajdonképp minden, vagy a legtöbb pasi, akinek csaja van, az pénzes?/ Hülyeség.
Ennyi erővel én meg kijelölök pár rátát magamnak: alig látok vékony ajkú csajt, akinek van pasija. Akkor valószínűleg ezért nincs nekem se senkim. Vagy: nincs pasim, mert nincsenek műszempilláim (amit a pasik úgyse vesznek észre egy csajon, csak az esik le nekik, h váá, de gyönyörűek a szemei :/), nincs lóvém arra, hogy szexi cuccokban járjak, stb. NEM. Tudom, hogy miért nincs valójában pasim. Nem általánosítok és nem menekülök hülye elméletekbe.
21:23 vagyok
Jah és hát nem véletlenül ülök a Ki*****tt számítógép előtt szombat este 24 éves létemre. Ha lenne lóvém már rég nem itt lennék. (Valószínűleg valamelyik árokban fetrengenék a saját hányásomban hehe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!