Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hiszik azt a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a férfiak hogy minden nőnek pénzes pasi kell?

Figyelt kérdés
Ez is olyan egy általánosítás minthogy a férfiak csak azt akarják. Én 3 évig jártam egy hát nem túl gazdag pasival. Sokszor még buszra se volt pénze hogy kijöjjön hozzám ez engem mégsem érdekelt, csak az számított hogy szeretjük egymást. Persze jó az ha van egy pasinak lakása, kocsija stb. de nekem mégsem ez a legfontosabb. Nem rajongok túlságosan a luxuskocsikért megnézem szép azt' csű, nem nézem egyfolytában főleg ha egy nagyképű sznob ül benne nehogy már ezzel mégjobban dagadjon a mája. Azt is aláírom hogy persze sok csaj mostmár tényleg csak a lóvéra megy, de nem mindenki! Szerintetek?
2011. ápr. 2. 21:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
általában a kiábrándult pasik mondják ezt. sokszor én is így gondolom, ez van...
2011. ápr. 3. 18:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért mert egy nőnek szüksége van szép ruhákra,ékszerekre és ez nem azt jelenti,hogy nincs benne szerelem. De ennek is megkell lennie.
2012. júl. 12. 19:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Ugyan màr...még hogy minden nőnek pénz kell. Szemét àltalánosítàs. Ott van pl.csomo ronda,dagadt vagy igénytelen okàdék nő, nekik nem szàmít :-D Csak a belső értékek. 40/F
2017. jún. 26. 06:44
 14/14 anonim ***** válasza:
...többinek a pénz és külső. Ebben a sorrendben. Persze sokszor az is előfordul,hogy egy-két jóképű vitéz unalomból szánalomból megszexualizàl egy okádék nőt,akinek ettől nagy pofàja lesz,hatalmas önbizalma. Sajnos mai nők elvannak szàllva. Ez nem csak a "sikertelen" pasik elmélete,hisz pl.nekem is volt hàzassàgom 10 év, hosszú,tartalmas jó kapcsolataim.
2017. jún. 26. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!